Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Heritage Hotel Jupiter

Počitnice v objemu stoletja stare zgodovine

Hotel Jupiter se nahaja v središču stare Dioklecijanove palače iz 17. stoletja, v bližini Jupitrovega templja in Peristila ter Rive. Občutite vzdušje v elegantno okrašeni notranjosti in izkusite spanje medtem, ko vas obkrožajo stare zgradbe iz 17. stoletja v vili rimskega cesarja. Kraj je nadvse primeren za romantično bivanje, poleg tega pa je lokacija idealna za raziskovanje kulture in umetnosti ter za sproščanje v mestu polnem življenja.
Ul. Širina Filipa Grabovca 1, 21000, Split, Hrvaška
00385 21 786 500
Več o ponudbi

Hotel Jupiter se nahaja v središču stare Dioklecijanove palače iz leta 1700, v neposredni bližini Jupitrovega templja in Peristila. Nahaja se le nekaj korakov stran od številnih barov in restavracij, v bližini Rive. Kraj navdihuje romantični pridih starih zgodovinskih zgradb, zato bo bivanje v hotelu še toliko bolj vznemerljivo. Lokacija hotela je kot nalašč za raziskovanje kulture, umetnosti, sproščujočega mestnega vrveža, ki je poln življenja. Če želite občutiti vzdušje mesta, biti v središču prijetnega dogajanja, spati in uživati obdani s stoletno zgodovino v vili rimskega cesarja, je hotel Jupiter odlična izbira za vas.

Sobe v hotelu so zasnovane tako, da vas popeljejo v najvišjo kakovost spanca. Vse sobe imajo klimatsko napravo, direktno telefonsko linijo, LCD-televizijo s kabelskimi kanali, hitri internetni priključek, sef in mini bar. V ospredju elegance se prav gotovo nahaja popolna atmosfera smiselno urejene notranjosti sob, udobje žimnice in prilagoditev temperature po vaših željah. Sobe navdihujejo s svojo svežino in skrbno čistostjo. Največjo izkušnjo pa vam bo prineslo spanje, pri katerem boste obkroženi z zgodovino iz 17. stoletja v vili rimskega cesarja. Vse to je odlično zagotovilo za nepozabne počitnice in sprostitev v stilu rimskih cesarjev.

V naši ponudbi darilnih paketov lahko izbirate med eno ali dvema nočitvama z zajtrkom. Poleg tega ponudba vključuje odlično sprostitev z uporabo savne. Presenetite svoje najdražje in se skupaj z njimi sprostite v osrčju Splita.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi, uporabo savne in brezplačen wi-fi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 2x nočitev z zajtrkom v standardni sobi, uporabo savne in brezplačen wi-fi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi, uporabo savne in brezplačen wi-fi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 2x nočitev z zajtrkom v standardni sobi, uporabo savne in brezplačen wi-fi. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudba ni veljavna od junija do oktobra.
  • Ponudbo je treba rezervirati 15 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate preko telefona ali elektronske pošte.
hotel
klima
panorama
plaža
romantični dogodek
savna
wi-fi
1x nočitev z zajtrkom v Standardni sobi
Koriščenje savne, wifi
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do oktobra
Rezervacija 15 dni vnaprej

127,80

2x nočitev z zajtrkom v Standardni sobi
Koriščenje savne, wifi
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do oktobra
Rezervacija 15 dni vnaprej

219,80

1x nočitev z zajtrkom v Standardni sobi
Koriščenje savne, wifi
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do oktobra
Rezervacija 15 dni vnaprej

129,80

2x nočitev z zajtrkom v Standardni sobi
Koriščenje savne, wifi
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do oktobra
Rezervacija 15 dni vnaprej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo