Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Heritage Hotel San Rocco, Brtonigla

Popoln oddih v najboljšem hrvaškem Heritage hotelu

V očarljivi zgodovinski zgradbi, natančneje v vasici Brtonigla, se nahaja Hotel Boutique San Rocco, ki ponuja ekskluzivno nastanitev v bližni morja. Izbirate lahko med 14 dvoposteljnimi sobami, vsaka od njih je posebej oblikovana in ponuja posebno ugodje. Za sprostitev lahko obiščete notranji bazen z naravno svetlobo, savno ali pa zunanji bazen s teraso sredi čudovitega vrta. Okolica ponuja tudi številne možnosti aktivnega oddiha.
bar-lokal
hotel
jakuzzi
klima
masaža
notranji bazen
parkirišče
restavracija v hotelu
savna
terasa
vinska karta
welness
wi-fi
zunanji bazen
Srednja ulica 2, 52474 Brtonigla, Hrvaška
00385 52 725 000
Več o ponudbi

Zgodba hotela San Rocco sega v leto 2004, ko se je družina Fernetich odločila svojo posest preoblikovati v ekskluzivni hotelski kompleks. Ustvarili so udobje, ki se lahko primerja z vsemi modernimi evropskimi hoteli višje kategorije. Čeprav se hotel nahaja v samem centru vasi Brtonigla, je obdan z velikim parkom, kjer se boste lahko sprostili in uživali v petju ptic ter čistem zraku hrvaške Istre. Nastanite se v eni izmed 14 unikatno opremljenih sob, ki jih odlikujejo detajli iz lesa, kamna in kovanega železa. Vse sobe so klimatizirane in opremljene s sefom, satelitsko televizijo, telefonom ter z mini barom in brezžičnim internetom. Gre za večkrat nagrajeni hotel, saj se ponaša z nazivom Najboljši mali družinski hotel na Hrvaškem zadnjih 5 let.

V sklopu hotela je gostom na voljo tudi wellness z bazenom, s savno in hidromasažo ter konferenčna dvorana. Kupite lahko domače olivno olje in kis – družina oboje izdeluje že veliko let, okusite pa ju lahko tudi v njihovi restavraciji. Ta se ponaša z lokalnimi specialitetami, med katerimi prevladujejo sveže pripravljene morske jedi in istrski tartufi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v Villa San Rocco. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Ne velja od 01.06. do 07.11.
  • Predhodno opozorite osebje v primeru alergij.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ne pozabite ne kopalke v primeru kopanja.

 

Ponudba prisotna na produktih:
1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej
Ne velja od 01.06 do 07.11.

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo