Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Hiša na travniku

Bogata ponudba športnih aktivnosti

V Dobu pri Domžalah v neokrnjeni naravi stoji staromeščanska hiša z bogato zgodovino, ki sta jo lastnika prenovila in ji dala novo vsebino. Hiša na travniku je danes topel in moderen športni center, kjer si poleg različnih športov lahko privoščite tudi masažo, uživate v savni ali pa se posladkate v čudoviti kavarni. Zabavajte se ob odbojki na mivki, samostojno ali z osebnim trenerjem vadite v fitnesu ali pa si izberite drug šport, v katerem boste kar najbolj uživali.
Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob
031 318 552
Več o ponudbi

V neokrnjenem delu čudovite narave v Dobu pri Domžalah stoji staromeščanska hiša z bogato zgodovino, ki sta jo lastnika prenovila in ji dala novo vsebino. Hiša na travniku je danes topel in moderen športni center, kjer si poleg različnih vrst športa in vodenih vadb lahko privoščite tudi masažo, uživate v savni ali pa se posladkate v čudoviti kavarni.

V naši ponudbi prejmete dve ali štiri ure odbojke na mivki, mesečno karto za vadbo v fitnesu oz. tri ali šest individualnih treningov z osebnim trenerjem. Ali pa si izberite drugo športno storitev, v kateri boste najbolj uživali.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dve uri odbojke na mivki (2x 1 ura) ALI drugo športno storitev v tej vrednosti po želji.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete štiri ure odbojke na mivki (4x 1 ura) ALI drugo športno storitev v tej vrednosti po želji.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete mesečno karto za samostojno vadbo v fitnesu in individualno uro z osebnim trenerjem za sestavo programa ALI drugo športno storitev v tej vrednosti po želji. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete tri individualne treninge in posvet o prehrani ALI drugo športno storitev v tej vrednosti. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete šest individualnih treningov in posvet o prehrani ALI drugo športno storitev v tej vrednosti. Ponudba velja za eno osebo.

Dodatna navodila

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Ne pozabite na udobno obutev in primerno športno opremo.
bar-lokal
fitnes
internet link @
klima
masaža
panorama
psi-dobrodosli
savna
skupine
športni center
2x 1 ura odbojke na mivki ALI druga športna storitev v tej vrednosti po želji
Velja za 3 osebe
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

4x 1 ura odbojke na mivki ALI druga športna storitev v tej vrednosti po želji
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Mesečna karta za samostojno vadbo v fitnesu in individualna ura z osebnim trenerjem za sestavo programa ALI druga športna storitev v tej vrednosti po želji
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

3x individualni trening in posvet o prehrani ALI druga športna storitev v tej vrednosti
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

129,80

6x individualni trening in posvet o prehrani ALI druga športna storitev v tej vrednosti
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo