Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Prenočišča pod Voglom

Popoln aktivni oddih v Bohinju

Hostel pod Voglom stoji na eni najlepših lokacij v Bohinju, na južni obali Bohinjskega jezera, 3 km od spodnje postaje žičnice Vogel. Je popolna izbira za vse, ki jim več kot popolno udobje modernih hotelov pomenijo sproščeno vzdušje, mir in neokrnjena narava ter široka ponudba aktivnosti na prostem. Nastanite se v udobni sobi z zasebno kopalnico, s kolesom raziščite skrite kotičke Bohinja in s supom ali kanujem uživajte na čudovitem jezeru.
Hostel pod Voglom, Ribičev Laz 60, 4265 Bohinjsko jezero
040 864 202
Več o ponudbi

Hostel pod Voglom stoji na eni najlepših lokacij v Bohinju, na južni obali Bohinjskega jezera, 3 km od spodnje postaje žičnice Vogel. Primeren je za skupine in posameznike, ki jim sproščeno vzdušje, aktivnosti, lepota in mir nadomeščajo popolno udobje modernih hotelov. Ponuja udobno nastanitev v sobah s skupnimi ali zasebnimi kopalnicami. V sobah je poskrbljeno za posteljnino in brisače, nekatere pa imajo tudi zaseben balkon.

Pozimi lahko gostje v Bohinju uživajo v sankanju in krpljanju, v ostalih letnih časih pa v pohodništvu, kolesarjenju, padalstvu in številnih vodnih športih, tudi adrenalinskih. Širok izbor športov in opreme zanje ponuja bližnji športni center Pac Sports, kjer gostje hostla lahko uveljavljajo poseben popust.

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi v sobi z lastno kopalnico, poldnevni najem supa ali kanuja za uživanje na Bohinjskem jezeru in poldnevni najem kolesa za raziskovanje skritih kotičkov Bohinja. Vse za popoln aktivni vikend v naravi!

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Na lepše” prejmete eno nočitev v sobi z lastno kopalnico in poldnevni najem supa/kanuja ter kolesa. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete dve nočitvi v sobi z lastno kopalnico, poldnevni najem supa ali kanuja in poldnevni najem kolesa. Ponudba velja za dve osebi.

Koristni nasveti:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 7 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Rezervacija ni mogoča za termine v juliju in avgustu.
kajak-kanu
kolesarska pot
lepa narava
panorama
plavanje
plezanje
pohodi
prenočišča
rafting
smučanje
Ena nočitev v sobi z lastno kopalnico
Poldnevni najem supa/kanuja in kolesa
Ne velja julija in avgusta
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 7 dni prej

59,80

Dve nočitvi v sobi z lastno kopalnico
Poldnevni najem supa/kanuja in kolesa
Velja za 2 osebi
Ne velja julija in avgusta
Potrebna je rezervacija 7 dni prej

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo