Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Diplomat

Sodobna namestitev v bližini zagrebške Arene

Hotel Diplomat v Zagrebu je pravi naslov, če se v hrvaško prestolnico odpravljate na koncert katerega od svetovih glasbenih zvezdnikov ali na ogled znane predstave oz. športne prireditve, ki poteka v Areni Zagreb. V bližini pa je tudi najsodobnejši nakupovalni in zabaviščni center v mestu, ki obiskovalcem zagotavlja drugačno izkušnjo. Za vaše želodčke pa bodo poskrbeli v pubu Big Mamma, ki se nahaja v sklopu hotela in že vrsto let navdušuje vse generacije.
Horvatova ulica 35b, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 16 13 85 00
Več o ponudbi

Hotel Diplomat ima eno najboljših lokacij v Zagrebu, če tja odhajate na koncert katerega od svetovih glasbenih zvezdnikov ali znano predstavo oz. športno prireditev, ki poteka v zagrebški Areni. V bližini pa je tudi najsodobnejši nakupovalni in zabaviščni center v mestu, ki obiskovalcem zagotavlja drugačno izkušnjo.

Hotel se ponaša s sodobnimi sobami s televizijo z ravnim zaslonom, klimatsko napravo, pisalno mizo ter lastno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom. Vsako jutro si tu lahko privoščite samopostrežni zajtrk, v hotelski restavraciji pa vam bodo postregli z jedmi hrvaške kulinarike. Na voljo sta brezplačen brezžični internet in parkirišče.

V naši ponudbi prejmete eno ali dve nočitvi pijačo dobrodošlice in večerjo v priljubljenem pubu Big Mamma, ki se nahaja v sklopu hotela. Vse za popoln oddih v čudoviti hrvaški prestolnici!

 

Kaj prejmete v paketu? 

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete nočitev z zajtrkom v double twin sobi, pijačo dobrodošlice in večerjo v pubu Big Mamma. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete dve nočitvi z zajtrkom v double twin sobi, pijačo dobrodošlice in večerjo v pubu Big Mamma. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
hotel
internet link @
klima
parkirišče
restavracija
restavracija v hotelu
televizija
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v double twin sobi
Pijača dobrodošlice in večerja v pubu Big Mamma
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni prej

127,80

Dve nočitvi z zajtrkom v double twin sobi
Pijača dobrodošlice in večerja v pubu Big Mamma
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader