Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Hotel Grof Wellness

Wellness razvajanje v zeleni dolini hmelja in piva

V Hotelu si prizadevajo, da boste pri njih vedno ohranili popolno ravnotežje med fizičnim in mentalnim počutjem. Zato vas vabijo, da obiščete tudi njihov Wellness kotiček kjer lahko preizkusite eno izmed masaž in se razvajajte pod rokami izkušene maserke ali vzdržujete svoje dobro počutje v zeliščno-finski ali infrardeči savni. Zatem se lahko v prostoru za sprostitev napolnite z novo energijo ob čudovitem in sproščujočem pogledu na zelena polja in gozdove.
hotel
kolesarska pot
lepa narava
masaža
panorama
savna
wi-fi
Čeplje 12, 3305 Vransko
03 70 55 550, 041 30 10 30
Več o ponudbi

V Hotelu si prizadevajo, da boste pri njih vedno ohranili popolno ravnotežje med fizičnim in mentalnim počutjem. Zato vas vabijo, da obiščete tudi njihov Wellness kotiček kjer lahko preizkusite eno izmed masaž in se razvajajte pod rokami izkušene maserke ali vzdržujete svoje dobro počutje v dveh tipih savne:

Zeliščno-finska savna

Naj se med vdihavanjem dišečih zeliščnih hlapov razblini vaš stres!

V tej pomirjujoči savni s temperaturo med 65 in 80 °C ter vlažnostjo od 15 do 20 % se posušena zelišča, kot so sivka, žajbelj, timijan in limonina trava, preko nežne pare počasi sproščajo v prostor. Sveži zeliščni vonji pozitivno vplivajo na naše počutje, blagodejno pa delujejo tudi na naša dihala.


Infrardeča savna

Za goste s preveliko občutljivostjo na visoke temperature je na razpolago sproščanje v infrardeči savni. Ta savna namreč deluje pri nižjih temperaturah (med 50 in 65°C), poleg tega ne ogreva zraka okoli sebe, ampak z infrardečimi žarki deluje neposredno na telo. Elektromagnetno valovanje ohranja udobno temperaturo, ki ne pregreva kože in dihal, kot je to značilno v tradicionalnih savnah. To pomeni, da lahko v tem tipu savne uživate dlje in udobneje. Pogosto sproščanje v infrardeči savni izboljša razstrupljanje, hkrati pa vzpodbuja hujšanje, čisti kožo in krepi odpornost.

Zatem se lahko v prostoru za sprostitev napolnite z novo energijo ob čudovitem in sproščujočem pogledu na zelena polja in gozdove.

Novi Hotel Grof, ki se je v letu 2020 odprl poleg že znanega gostišča Grof, predstavlja idealno destinacijo za vaš aktivni oddih. Pri njih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki ter v različnih aktivnostih, ki jih ponuja zelena spodnja Savinjska dolina. Podajte se peš ali s kolesom med zelenimi hmeljišči ter po označenih pohodnih in kolesarskih poteh, privoščite si lokalno pivo na Fontani piva v Žalcu, se sprehodite po poteh Celjskih grofov, obiščite katerega od zanimivih muzejev ali zgolj uživajte v hotelskem wellnessu ter prelepem razgledu na zelene travnike, polja in gozdove iz vaše hotelske sobe.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete dve uri savne. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete Grofovsko masažo z zlatim oljem (30 min) in eno uro savne. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete sprostitveno masažo za eno osebo (60min) ALI najem savne za 2 osebi  (3 ure).
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete eno sprostitveno masažo celega telesa (60 min) in eno uro savne. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete eno Grofovsko masažo z zlatim oljem (60 min) in tri ure savne za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne jejte težke hrane 2 uri pred masažo.
  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Dve uri savne
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Grofovska masaža z zlatim oljem, 30 min
Ena ura savne
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Sprostitvena masaža za eno osebo (60 min)
ALI savna za 2 osebi (3 ure)
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

Sprostitvena masaža celega telesa, 60 min
Ena ura savne
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

64,99

Ena Grofovska masaža z zlatim oljem, 60 min
Tri ure savne za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo