Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Jadran Šibenik

Prijetno bivanje na idealni lokaciji

Hotel Jadran se nahaja v starem mestnem jedru, tik ob morju in glavni mestni plaži. Hotel Jadran nudi udobno namestitev za poslovneže in turiste iz vsega sveta, kateri lahko uživajo tudi v pristnem dalmatinskem ambientu hotelske restavracije, ki se nahaja v pritličju hotela. V njihovi ponudbi se najdejo najboljše dalmatinske specialitete ter vrhunska vina, poleg tega pa je na voljo tudi ala carte ponudba. Ne zamudite zanimivih znamenitosti Šibeniške riviere. Zagotovite si prijetno bivanje na idealni lokaciji v Hotelu Šibenik!
Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22000 Šibenik, Hrvaška
00385 14 572 288
Več o ponudbi

Edinstvena lokacija Hotela Jadran v Šibeniku je glavni razlog, da se gostje vedno znova vračajo. Hotel se nahaja v starem mestnem jedru Šibenika v bližini glavne sprehajalne poti, do katere redno dostopajo turisti izletniških čolnov. V mestu si lahko ogledate mnogo zgodovinskih stavb in trgov, na katere so prebivalci Šibenika še posebej ponosni. Leta 2000 je Šibenik bil uvrščen na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.

Hotel Jadran nudi udobno namestitev za poslovneže in turiste iz vsega sveta.Vse sobe nudijo udobje, ki bo pripomoglo k še boljši izkušnji, v vsaki sobi se nahaja TV, telefon in brezplačen wifi. Poleg tega boste svoje brbončice lahko razvajali v restavraciji Kula, ki se nahaja v pritličju hotela in nudi različne dalmatinske specialitete ter pester izbor vin. V svoji ponudbi imajo zanimive morske jedi in a la carte ponudbo, poleg tega pa se lahko pohvalijo tudi z odličnimi pecivi, ki jih boste lahko okušali ob skodelici kave na terasi s prekrasnim pogledom na morje.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko uživate v osrčju Šibenika s pogledom na prekrasni Jadran. Prav tako se boste lahko razvajali z bogatim zajtrkom ali polpenzionom, ki vam bo omogočil kulinarične užitke v dalmatinskih specialitetah. Poleg ponudbe v naših paketih lahko izkoristite bližino starega mestnega sprehajališča, ki predstavlja zbirno točko vseh turistov, ki navdušeno raziskujejo lepoto Dalmacije.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
  • Ponudba ni veljavna od 1. 7. do 1. 9.
hotel
klima
panorama
plaža
restavracija
terasa
wi-fi
1x nočitev z zajtrkom v Economy Double sobi
Pogled na morje
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1.7. do 1.9.
Rezervacija 4 dni vnaprej

79,80

1x polpenzion v Standard double sobi
Pogled na morje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1.7. do 1.9.
Rezervacija 4 dni vnaprej

127,80

1x nočitev z zajtrkom v Economy Double sobi
Pogled na morje
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1.7. do 1.9.
Rezervacija 4 dni vnaprej

86,80

1x polpenzion v Standard double sobi
Pogled na morje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1.7. do 1.9.
Rezervacija 4 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo