Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Korčula De La Ville

Čar stoletne tradicije in spektakularnega razgleda

Najstarejši hotel na Korčuli se nahaja na spektakularni lokaciji v zgodovinskem jedru mesta, pred pomolom, kjer pristajajo ladje iz Splita in Dubrovnika. Ponaša se s čudovito teraso, od koder gostje lahko občudujejo veličasten razgled na morje, in ponuja elegantno opremljene klimatizirane sobe različnih kategorij ter vrhunsko restavracijo, ki streže mediteranske in hrvaške specialitete. Privoščite si nepozaben oddih v rojstnem kraju Marca Pola.
Obala dr. Franje Tuđman 5, 20260 Korčula, Hrvaška
00385 20 72 69 00
Več o ponudbi

Hotel Korčula De La Ville stoji na slikoviti lokaciji v mestu Korčula, pred pomolom, kjer pristajajo ladje iz Splita in Dubrovnika. Najstarejši hotel na Korčuli je zgrajen iz starodavnega kamna in se ponaša s čudovito teraso, od koder lahko občudujete veličasten razgled na morje. Ponuja elegantno opremljene klimatizirane dvoposteljne sobe različnih kategorij in vrhunsko restavracijo. V sobah je na voljo televizija z ravnim zaslonom, brezžična internetna povezava pa je na voljo po celotnem hotelu.

Za hotelom se začenja staro mestno jedro z bogato tradicijo in srednjeveškimi hišami ter ulicami s številnimi ohranjenimi renesančnimi elementi. Na osrednjem trgu stoji ena najpomembnejših stavb na otoku, katedrala svetega Marka. V mestu potekajo tudi številne kulturne prireditve, kot so znameniti viteški sprevodi, petje dalmatinskih klap in privlačne letne verske procesije, tako da vam dolgčas zagotovo ne bo.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom v sobi Superior s pogledom na morje. Za popoln romantični oddih!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom v sobi Superior s pogledom na morje. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Rezervacija ni mogoča za termine med 1. 7. in 15. 9.
domači ljubljenčki
hotel
klima
panorama
parkirišče
plavanje
restavracija v hotelu
romantični dogodek
televizija
terasa
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v sobi Superior s pogledom na morje
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej
Ne velja od 1. 7. do 15. 9.

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo