Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Olympia Sky

Luksuzni in očarljivi panoramski razgled

Hotel Olympia Sky je bil zgrajen z najvišjimi standardi ekološke učinkovitosti in številnimi spremljajočimi storitvenimi kompleksi. Hotel ima bazen s panoramskim razgledom na Vodice, Murter, Šibenik, Kornate in čudovit otoček pred Vodicami, na najvišjem nadstropju pa se razprostira razkošna panoramska restavracija "Sky". Edinstven dizajn, topel les, udobne preproge in intimna osvetlitev so dejavniki, zaradi katerih se boste v hotelu v Olympia Sky počutili sproščeno in srečno.
Ul. Ljudevita Gaja 2b, 22211 Vodice, Hrvaška
00385 22 452 488, 00385 22 452 484
Več o ponudbi

Olympia Sky Hotel je poleti leta 2017 sprejel svoje prve goste. Hotel se lahko pohvali z najvišjimi standardi ekološke učinkovitosti in z mnogimi atraktivnimi dodatnimi kompleksi, kot so pokrit bazen z lepim razgledom na zelene otoke, prelepa in moderna gastronomska restavracija Sky z odlično ala carte ponudbo ter očarljivim panoramskih razgledom.

Hotel ima 148 namestitvenih enot, od tega 19 apartmajev. Vsakemu apartmaju pripada ogromna terasa z masažnim bazenom ter čudovit razgled na morje. Povezovalni prehod hotela Olympia Sky je povezan z zgradbo Hotela Olympia ter velikim restavracijskim in wellness kompleksom. Hotel ponuja tako dvoposteljne sobe, kot tudi sobe z zakonskimi posteljami. V vseh sobah bo goste pozdravil kavni in čajni kotiček z grelnikom za vodo, steklenica vode, kopalni plašč in copati.

Edinstveni dizajn, topel les, udobne preproge in intimna razsvetljava so dejavniki, zaradi katerih se boste v Hotelu Olympia zagotovo počutili sproščeno in srečno.

V naši ponudbi darilnih paketov prejmete eno nočitev v prelepem hotelu Olympia Sky z uporabo vseh pripadajočih kompleksov. V sobi vas bo pričakala košara s sadjem, prejeli boste neomejeno uporabo fitnesa in notranjega bazena. Prav tako se boste lahko razvajali z kozmetičnimi tretmaji v wellness oazi s kar 20% popustom. Parkiranje pred hotelom je brezplačno.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v sobi s pogledom na morje, košaro s sadjem, brezplačno parkirno mesto, 20% popusta na vse beauty tretmaje ter koriščenje pokritega bazena in fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v sobi s pogledom na morje, košaro s sadjem, brezplačno parkirno mesto, 20% popusta na vse beauty tretmaje ter koriščenje pokritega bazena in fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudba ne velja od 10.06. do 15.09.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona.
fitnes
hotel
notranji bazen
panorama
parkirišče
plaža
restavracija
terasa
zunanji bazen
Nočitev v sobi s pogledom na morje, košarica sadja, koriščenje zaprtega bazena in fitnesa, parkirišče
20% popusta na beauty tretmaje
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 10. 6 do 15. 9.

219,80

Nočitev v sobi s pogledom na morje, košarica sadja, koriščenje zaprtega bazena in fitnesa, parkirišče
20% popusta na beauty tretmaje
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 10. 6 do 15. 9.

219,80

Antistresna masaža 35 min
Spa relax zone 60 min
Zeliščni čaj in sezonsko sadje
Koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo, rezervacija 4 dni vnaprej

39,80

Thalgo purity ritual za obraz, piling telesa z oljem oliv in lavande, masaža hrbta s toplim oljem 30 min, spa relax zone 60 min, zeliščni čaj in sezonsko sadje, koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo, rezervacija 4 dni vnaprej

78,80

2x Aromamasaža obraza 40 min, 1x Olympia Life manikura 60 min in pedikura 60 min, Spa relax zone 90 min, zeliščni čaj in sezonsko sadje in koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni vnaprej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo