Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Park Split

Brezhibna storitev v bližini splitskega mestnega jedra

Hotel Park je zgodba, ki jo želite izkusiti vsaj enkrat v svojem življenju. Ponuja vrhunski standard in predvsem edinstveno vzdušje. Na vhodu v hotel, ki ga spremljajo note klavirja vse do restavracije, vas pričaka prijazno osebje s toplim sprejemom in šampanjcem za dobrodošlico. V hotelu vsak gost dobi občutek, da je trenutek v hotelu uvod v novo osebno zgodbo. Doživite brezhibno postrežbo v elegantnem ambientu prefinjenega in prijetnega vzdušja, znotraj kamnitih zidov prelepega hotela Park.
Hatzeov perivoj 3, 21000 Split, Hrvaška
00385 992 282 103
Več o ponudbi

Hotel Park je zgodba, ki jo resnično želite doživeti vsaj enkrat v življenju. Hotel se nahaja na odlični lokaciji v Splitu, v bližini mestnega jedra in mestne plaže, je v celoti prenovljen, ponuja vrhunsko bivanje in edinstveno vzdušje. Ob vstopu v hotel vas spremljajo klavirske note, ki segajo vse do restavracije, zaposleni v hotelu vsakomur zagotavljajo topel sprejem in pozdrav s kozarčkom šampanjca. Vse to ustvarja posebno toplino in vas popelje v novo in razburljivo zgodbo preživljanja vašega časa v hotelu.

Hotel Park je od samega začetka sinonim za vrhunsko kulinariko, ne samo za goste hotela, temveč tudi za domačine in ostale prebivalce Splita. Zaradi ugodne klime je v njihovi ponudbi vedno na voljo dišeče in odlično lokalno sadje ter slastna in sveža zelenjava. Območje je prav tako idealno za gojenje aromatičnih zelišč, ki jih na zanimiv način vključujejo v različne jedi. Seveda jim globine Jadranskega morja ponujajo tudi mnogo vrst kakovostnih rib, ki jih enostavno morate vsaj enkrat okusiti. Vse to razkriva skrivnost odličnega gastronomskega doživetja v restavraciji Park.

V naših paketih prejmete nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na mesto. Občutite pridih sredozemske preteklosti in hkrati uživajte v sodobnem udobju.

 

Kaj prejmeš v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na mesto. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na mesto. Ponudba velja za dve osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali pošti.
  • Ponudba ne velja za termine od 1. 5. do 1. 10.
hotel
klima
panorama
parkirišče
plaža
restavracija
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v sobi s pogledom na mesto
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 1. 5. do 1.10.

219,80

Nočitev z zajtrkom v sobi s pogledom na mesto
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 1. 5. do 1.10.

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo