Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Radin, Zdravilišče Radenci

Savnanje in kopanje sredi kraljestva treh src

Hotel Radin je osrednji hotel Zdravilišča Radenci. V pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev vas pričakujejo bogati izviri mineralne vode. Tukaj se povezujeta zdraviliški turizem in aktivni oddih. Posebnost hotelskega wellnessa je Ayurveda center, kjer izvajajo ayurvedske masaže, imajo tudi lepotni center in veliko število zunanjih in notranjih bazenov s termomineralno vodo in toplimi vrelci. Na voljo so vam mineralne kopeli in šest vrst savn.
Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci
02 520 27 22, 080 50 00
Več o ponudbi

Hotel Radin s štirimi zvezdicami in z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode. Z zdraviliščem je hotel tudi neposredno povezan, zato ste lahko iz sobe v nekaj trenutkih že v bazenu. Zdraviliški turizem in aktivni oddih gresta v Hotelu Radin z roko v roki, kar privablja tudi številne kongresne goste, ki si lahko v prostem času naberejo novih moči v tem uglednem slovenskem zdravilišču. Bazenski kompleks v Zdravilišču Radenci ima notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci ter številne druge vodne atrakcije.

Sobe so klimatizirane, vključujejo satelitsko televizijo, mini bar, sef ter zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in kopalnimi plašči.  V hotelskih restavracijah nudijo območne in mednarodne jedi. Pripravijo vam tudi dietne in vegetarijanske jedi po načelih ayurvede, v bližini pa lahko poskusite mineralno vodo Radenska direktno iz izvira. Pomurska regija je bogata z vinogradi in majhnimi vasicami, ponuja številne možnosti za šport. Obiščete lahko čebelarski muzej ali poskusite edinstvena peneča vina v vinski kleti v Gornji Radgoni.

V naši ponudbi prejmete eno nočitev polpenzion ali dve nočitvi z zajtrkom, v Economy sobi. Poleg tega prejmete tudi vstop v svet savn, kjer boste lahko izbirali med kar šestimi različnimi vrstami savn, jutranjo rekreacijo v bazenu, pitno kuro z naravno mineralno vodo in animacijski program.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev s polpenzionom v economy dvoposteljni sobi (samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja ), neomejeno kopanje v termah +1x vstop v svet savn (do 15:00), jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko (pon – sob), uporabo kopalnega plašča. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v Economy sobi s samopostrežnim zajtrkom, dnevni vstop v svet savn do 15.00 ure, pitno kuro z naravno mineralno vodo, animacijski program. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke v primeru obiska zdravilišča.
  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Turistična taksa in prijavnina se plačata na recepciji hotela
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

animacija
hotel
klima
masaža
prenočišča
savna
welness
wi-fi
Nočitev s polpenzionom v economy dvoposteljni sobi (samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja )
Neomejeno kopanje v termah +1x vstop v svet savn (do 15:00)
Jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko (pon – sob), uporabo kopalnega plašča
Turistična taksa in prijavnina se plačata na recepciji hotela.
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

127,80

Dve nočitvi v economy sobi s samopostrežnim zajtrkom
1x dnevno vstop v svet savn (do 15:00)
Pitna kura z naravno mineralno vodo
Animacijski program
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo