Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Residence

Elegantna namestitev z vrhunsko restavracijo

Hotel Residence se nahaja v vzhodnem delu Zagreba in je odlično povezan z mestnim središčem. Ponuja prostorne sodobno opremljene sobe, uživate pa lahko tudi v spa centru s savnami in se sprostite v elegantnem lounge baru. V hotelu boste našli tudi vrhunsko restavracijo El Bull, ki se lahko pohvali predvsem z najrazličnejšimi zrezki in drugimi mesnimi specialitetami. Popolno za sproščeno raziskovanje hrvaške prestolnice!
Avenija Dubrava 70, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 16 44 17 77
Več o ponudbi

Hotel Residence se nahaja v vzhodnem delu Zagreba, 15 minut vožnje s tramvajem od središča mesta. Ponuja elegantne klimatizirane sobe s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, minibar in marmorno kopalnico, nekatere pa imajo tudi masažno kad. Hotel ima varovano zunanje parkirišče in podzemno garažo, na voljo pa je tudi brezplačen brezžični internet.

Z doplačilom lahko gostje obiščejo spa, ki obsega savno in parno kopel. Obiščete lahko tudi predel za sprostitev z udobnimi usnjenimi ležalniki, v fitnesu pa se lahko razgibate brezplačno. Na voljo so še eleganten lounge bar in terasa ter izvrstna restavracija El Bull, katere posebnost so vrhunski zrezki in druge mesne jedi.

V naši ponudbi prejmete eno, dve ali tri nočitve z zajtrkom. Raziščite prelepo hrvaško prestolnico in se sprostite v elegantnem hotelu z vrhunskim wellnessom ter odlično restavracijo!

 

Kaj prejmete v paketu? 

  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete nočitev z zajtrkom v double twin sobi in steklenico vina v sobi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete dve nočitvi z zajtrkom v double twin sobi in masažo hrbta v dvoje (45 min). Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete tri nočitve z zajtrkom v apartmaju z masažno kadjo in steklenico vina v sobi. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
bar-lokal
fitnes
hotel
klima
parkirišče
restavracija
restavracija v hotelu
savna
televizija
welness
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v double twin sobi
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni prej

79,80

Dve nočitvi z zajtrkom v double twin sobi
Masaža hrbta v dvoje (45 min)
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni prej

127,80

Tri nočitve z zajtrkom v apartmaju z masažno kadjo
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader