Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Iconic Studio manikura Iconic Studio urejanje trepalnic Iconic Studio urejanje obrvi Iconic Studio pedikura Iconic Studio pedikura Iconic Studio manikura Iconic Studio nega obraza

Iconic Studio

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz

Obiščite ikonično lepotno oazo v Ljubljani, kjer vam nudijo vrhunske storitve na področju lepote. Z več kot 20-letnimi izkušnjami in mednarodno priznanim osebjem vam zagotavljajo strokovno izvedbo in sledenje najnovejšim trendom. Prepustite se njihovim specializiranim kozmetičarkam, ki vam bodo omogočile popolno razvajanje in nego telesa, od oblikovanja obrvi do medicinske pedikure. Rezervirajte svoj termin in doživite vrhunsko izkušnjo lepote v studiu Iconic.
Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana
070 339 339
Več o ponudbi

Iconic Studio je salon lepotnih storitev, ki se nahaja v Ljubljani, na odlični lokaciji blizu izvoza obvoznice Bežigrad. S svojo idealno lego omogoča enostaven dostop s ceste ter z javnim prevozom.

Salon se lahko pohvali z več kot 20-letnimi izkušnjami v lepotni industriji ter mednarodno priznanimi diplomami svojega osebja. Vsaka kozmetičarka je specializirana za eno področje lepotnih storitev, kar omogoča, da so vedno v koraku z najnovejšimi trendi in tehnikami. V naši ponudbi lahko zbirate med naslednjimi storitvami:

 • Oblikovanje + barvanje obrvi:
 • Osnovna manikura + permanentno lakiranje
 • Luksuzna hidratantna manikura
 • Laminacija obrvi: Storitev laminacije obrvi je celosten postopek, namenjen ustvarjanju bolj definiranih, polnejših in urejenih obrvi.  Stranke prejmejo tudi serum za rast obrvi.
 • Lash lift dvigne in oblikuje naravne trepalnice, da ustvari bolj odprte, privzdignjene in definirane oči.
 • Teniranje celega telesa je povsem neinvazivna porjavitev kože. Primerna je za vse tiste, ki ste občutljivi na sonce, želite varovati svojo kožo pred UV žarki.
 • Medicinska pedikura s permanentnim lakiranjem: vključuje osnovno nego stopal in sanacija vraščenega nohta/enega kurjega očesa/otiščanca/regada/glivičnih sprememb.
 • Hydra Gloss za ustnice v kombinaciji z mikroiglicami je napreden kozmetični postopek, katerega namen je zagotoviti globoko hidracijo, učinek volumizma in izboljšano teksturo ustnic.
 • Microneedling obraza (anti-age): pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gub, brazgotin po aknah, hiperpigmentacije in razširjenih por, koža pa se zdi bolj gladka, čvrstejša in mladostnejša.

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete oblikovanje obrvi ALI osnovno manikuro in permanentno lakiranje ALI luksuzno hidratantno manikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V paketu »Masaža in wellness« prejmete medicinsko pedikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V paketu »Masaža in wellness+« prejmete laminacijo obrvi in serum za rast obrvi ALI lash lift ALI teniranje celega telesa. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete medicinsko pedikuro s permanentnim lakiranjem ALI Spa medicinsko pedikuro ALI Hydra Gloss za ustnice. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete medicinsko pedikuro za 2 osebi ALI laminacijo obrvi in lash lift za 1 osebo ALI Microneedling obraza (anti age) za 1 osebo.

Dodatna navodila:

 • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
 • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Oblikovanje obrvi
ALI osnovna manikura in permanentno lakiranje
ALI luksuzna hidratantna manikura
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej

29,99

Medicinska pedikura
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej

44,99

Laminacija obrvi + serum za rast obrvi
ALI lash lift
ALI teniranje celega telesa
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej

54,99

Medicinska pedikura s permanentnim lakiranjem
ALI Spa medicinska pedikura
ALI Hydra Gloss za ustnice
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej

64,99

Medicinska pedikura za 2 osebi
ALI laminacija obrvi in lash lift za 1 osebo
ALI Microneedling obraza (anti age) za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo