Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

International Business Hotel

Moderen in luksuzno opremljen hotel v Zagrebu

Udobne, oblikovalsko zasnovane enoposteljne in dvoposteljne sobe vam nudijo vse potrebne pogoje za kakovostne počitnice. Dvoposteljne in nadstandardne sobe Deluxe so namenjene ljudem, ki želijo uživati v maksimalnih luksuznih in vrhunskih počitniških pogojih. Elegantno oblikovane in vrhunsko opremljene sobe bodo poskrbele za maksimalno uživanje v vsakem trenutku, preživetem v Zagrebu.
Oreškovićeva ulica 6H/2, 10010 Zagreb, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Za vse tiste, ki iščejo sprostitev, je International Business Hotel zasnoval Viceroy Lounge Bar – kraj, kjer lahko uživate v izvrstnih pijačah ob prijetnem vzdušju in glasbi. Najdete lahko tople in hladne prigrizke, od katerih priporočajo burgerje s krompirčkom in klubskimi sendviči. Prav tako lahko v baru Viceroy Lounge uživate v zanimivih okusih številnih koktajlov.

Poslovni center visokega cenovnega razreda vam nudi vse, kar potrebujete za enostavno organizacijo različnih dogodkov. V hotelu je ena večja kongresna dvorana “Penkala” s skupno kapaciteto 120 sedežev in 3 manjše dvorane za sestanke “Medvedgrad”, “Kaptol”, “Gradec”, kjer lahko sprejme 8 do 14 oseb. Najsodobnejša oprema v kongresni dvorani in sejni dvorani vam bo zagotovila vse tehnične zahteve za uspešno prirejanje seminarjev ali konferenc. Če želite imeti krajši oddih za kavo ali kosilo, izberite nekaj iz ponudbe banketov – bife, prigrizke, pakete pijač, klasično postrežbo.

Hotel International Business ima tudi restavracijo Tesla. Kuharji so za vas pripravili privlačen jedilnik in poskrbeli, da bo na vašem krožniku vedno sveža hrana s celinskega in obalnega dela Hrvaške. Vse jedi so pripravljene po Chefinih preverjenih in okusnih receptih. Vsi, ki jih zanima celoten postopek izdelave vrhunskih jedi, lahko rezervirajo Chef’s table in si ogledajo kuharje iz prve vrste, medtem ko pripravijo različne dobrote.

VIP soba je ločen Teslin restavracijski prostor, idealen za vsakogar, ki ima kosilo ali večerjo v zasebnem prostoru. Zasebnost in mirno okolje sta značilnosti, zakaj je Vip soba prva izbira številnih poslovnih ljudi.

Party room je hotelska soba, v kateri si lahko privoščite svetovno znane pijače in cigarete. Nahaja se na nadstropju -1, kar je zagotovilo, da boste uživali v zasebnosti in vrhunskem vzdušju.

Ljubiteljem električnih avtomobilov ni treba skrbeti za polnjenje svojih vozil, saj so polnilci na voljo v podzemni garaži hotela, športni navdušenci pa se lahko sprostijo v sodobno opremljeni telovadnici, da ohranijo svojo formo, medtem ko bivajo v Zagrebu.

 

Kaj dobite v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev v Double sobi, buffet zajtrk, parking in uporabo fitnessa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete nočitev v Superior double sobi, buffet zajtrk, parking in uporabo fitnessa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v Superior double sobi, buffet zajtrk, buteljko vino in sladki paket dobrodošlice v sobi, parking in uporabo fitnessa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v Deluxe double sobi z zajtrkom v postelji, parking in uporabo fitnessa. Ponudba velja za 2 osebi.

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je treba rezervirati najmanj 7 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali e-pošti.
  • Turistična taksa ni vključena v ceno.
Nočitev v double sobi
Buffet zajtrk
Parking in fitness
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

79,80

Nočitev v Superior double sobi
Buffet zajtrk
Parking in fitness
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

99,80

Nočitev v Superior double sobi
Buffet zajtrk
Buteljka vina in sladki paket dobrodošlice v sobi
Parking in fitness
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

127,80

Dve nočitvi v Deluxe double sobi z zajtrkom v postelji
Parking in fitness
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo