Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

IškAAdventure

Pravilna odločitev za kvalitetno preživet prosti čas

Naravna lepota Iškega vintgarja ponuja nešteto možnosti za rekreacijo na prostem, od trekinga, kolesarjanja, veslanja, plezanja in zračne avanture s helikopterjem do občudovanja podzemlja. Iški vintgar zaznamuje osupljiva pokrajina in je eden najbolj prepoznavnih naravnih biserov Slovenije. Ob vseh možnostih za rekreacijo se boste sprostili, nadihali svežega zraka in uživali v miru in tišini.
Zabrv 79, 1292 Ig
041 638 616
Več o ponudbi

Z IškAAdventure si lahko v pristni okolici reke Iške privoščite kolesarjenje, plezanje, veslanje, obisk podzemlja in nepozabne zračne avanture s helikopterjem. Iški vintgar zaznamuje osupljiva pokrajina in je eden najbolj prepoznavnih naravnih biserov Slovenije. Doživite neokrnjeno divjo naravo v neposredni bližini Ljubljane!

Prav zaradi čudovite narave v Iškem vintgarju in v okolici reke Iške, si pri IškAAdventure želijo to območje še bolj približati vsem ljubiteljem neokrnjene narave in pohodništva.

Nudijo vam voden rekreacijski treking po skritih, divjih in prečudovitih predelih, ki jih ponuja neokrnjena narava na širokem območju Iškega vintgarja. Začutili boste utrip samotnih vasic, ki so bile do nedavnega praktično odrezane od civilizacije.

Na tematskem trekingu vas bodo vodili po legendarnih krajih 2.sv. vojne, spoznali pa boste tudi prečudovito delo narave (grape, jame, skalne osamelce) ter tukajšnje živalstvo in rastlinstvo.

Večji del kolesarske poti poteka po gozdovih in jasah Krimsko-Mokrškega hribovja ter skrajnih robovih Bloške planote. Med vožnjo se vam ponujajo odlični razgledi po dolini Iške in Zale ter vrhovih, ki se bohotijo nad njima. Preizkusite lahko tudi svoje plezalne sposobnosti, brez predhodnega znanja. Plezanje se izvaja na plezališču Iški vintgar. Voden ogled je možen tudi v Malo in Veliko Pasico, zaklada v globinah površja.

Po Ljubljanici, Iščici in Bistri lahko celo zaveslate – pri IškAAdventure vas bodo naučili osnov veslanja ter vam razkazali lepoto divjine na pragu civilizacije. Če želite začutiti krila, lahko nenazadnje poletite s helikopterjem in si privoščite pogled, kot ga vidi ptica. Odlične maneverske sposobnosti, prekrasen pogled, svoboda letenja, vse to in še več si lahko privoščite s poletom nad prekrasno pokrajino Iškega vintgarja, Krima, Mokrca in Ljubljanskega barja, z Ljubljano v ozadju.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete vstop v skrivnosti podzemlja in iški domači čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevni treking po reki Iški ali Zali in majico ALI celodnevni treking V objemu naravnih lepot in majico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete vstop v skrivnosti podzemlja in iški domači čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete celodnevni treking po reki Iški ali Zali in majico ALI celodnevni treking V objemu naravnih lepot in majico. Ponudba velja za 1 osebo.
kajak-kanu
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
plezanje
pohodi
Vstop v skrivnosti podzemlja + iški domači čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Celodnevni treking po reki Iški ali Zali + majica ali celodnevni treking V objemu naravnih lepot + majica
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

86,80

Vstop v skrivnosti podzemlja + iški domači čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Celodnevni treking po reki Iški ali Zali + majica ali celodnevni treking V objemu naravnih lepot + majica
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo