Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Smart partner

Izdelava unikatnega nakita

Privoščite si unikaten nakit

Velikokrat težko najdemo nekaj, kar je videti natanko tako, kot si želimo. V takem primeru je najbolje, da se odločimo za izdelavo unikatnega nakita. Zlatar Luka bo znal prisluhniti vašim idejam in jih pretopiti v čudovit nakit. Izbirate lahko med izdelavo prstana, uhančkov, obeska in srebrne verižice z vgraviranim imenom. Za piko na i vam je na voljo še izbira dragih in poldragih kamnov.
Prijateljeva 18, 1000 Ljubljana
041 777 977
Več o ponudbi

Ste sanjali o točno določeni obliki nakita, vendar je v zlatarnah nikakor niste našli? V Ljubljani vam  Lumaris izdela nakit z napisom po vaši želji. Z izdelavo unikatnega nakita lahko imamo nakit, ki je brezčasen in primeren za vsako priložnost. Zlatar Luka je izredno spreten z izdelavo nakita. Znal bo prisluhniti vašim idejam in jih pretopiti v čudovit nakit. Izbirate lahko med izdelavo prstana, uhanov, obeska in srebrne verižice z vgraviranim imenom. Za piko na i vam je na voljo še izbira dragih in poldragih kamnov.

V naši ponudbi lahko izbirate med izdelavo verižice, uhanov ali obeska.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete izdelavo srebrne verižice z imenom (izrezano ime ali vgravirano na ploščici), po želji pozlačeni v rumeni ali rdeči barvi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete izdelavo uhanov in obeska iz srebra s pravim safirjem, rubinom ali ametistom in cirkonijo, prejmete tudi verižico.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete izdelavo bisernih uhanov iz rumenega ali belega zlata, velikost 5-6 mm.

Dodatna navodila:

  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
internet link @
invalidi
klima
otroci
parkirišče
skupine
Izdelava srebrne verižice z imenom, izrezano ime ali vgravirano na ploščici
Po želji pozlačeno v rumeni ali rdeči barvi

39,80

Izdelava uhanov in obeska iz srebra s pravim safirjem, rubinom ali ametistom in cirkonij + verižica

78,80

Izdelava bisernih uhanov iz rumenega ali belega zlata, velikost 5-6mm

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo