Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Kolesarjenje v Kranjski Gori

Oglejte si lepote narave s kolesa

Kranjska Gora z okolico nudi številne možnosti za kolesarjenje, tako cestno kot gorsko, poleg tega pa boste tu našli tudi kolesarski park. Odločite se za umirjeno vrtenje pedal ali pa za zahtevnejše izlete v osrčja alpskih dolin in spoznajte lepote, ki jih ponuja tukajšnja narava. Ena lepših kolesarskih poti je zagotovo Kolesarska pot Jureta Robiča, speljana po nekdanji železniški progi, ki iz Mojstrane skozi Kranjsko Goro vodi v Italijo.
Kolodvorska 1a, 4280 Kranjska Gora
051 226 117
Več o ponudbi

Podjetje PT d.o.o. v Kranjski Gori poleg taksi storitev, prevozov na letališča in izposoje avtomobilov ponuja tudi izposojo koles. Če imate radi naravo in hribe in jih želite raziskati še kako drugače kot peš, je kolo za vas popolna izbira. Kranjska Gora z okolico namreč nudi številne možnosti za kolesarjenje, tako cestno kot gorsko, poleg tega pa boste tu našli tudi kolesarski park. Odločite se za ležerno ali zahtevnejše vrtenje pedal po eni od številnih čudovitih kolesarskih poti, med katerimi je ena lepših zagotovo Kolesarska pot Jureta Robiča, speljana po nekdanji železniški progi, ki iz Mojstrane skozi Kranjsko Goro vodi v Italijo.

V naši ponudbi lahko izbirate med 3-urno, poldnevno in celodnevno izposojo koles za dve osebi. Raziščite lepote narave in hribov malce drugače!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 3-urni najem koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete poldnevno izposojo koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevno izposojo koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Sezona izposoje koles ob ugodnih vremenskih razmerah traja od maja do oktobra, od 20. 6. do 15. 9. ima ponudnik odprto vsak dan od 9h do 19h, v primeru močnega dežja je lahko zaprto. Po predhodnem naročilu je izposoja mogoča tudi izven uradnih  ur.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 1 dan vnaprej.
  • Svoj termin lahko rezervirate prek telefona.
  • Priporočamo športno obleko in obutev.
internet link @
kolesarska pot
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
plezanje
skupine
­3-urni najem koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

39,80

Poldnevna izposoja koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid)
Čas trajanja najema: 9h–14h ali 14h–19h
Velja za 2 osebi, potrebna rezervacija

49,80

Celodnevna izposoja koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid)
Čas trajanja najema: 9h–19h
Velja za 2 osebi, potrebna rezervacija

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo