Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

JeSuis kozmetika

Sofisticirana, vplivna, profesionalna in edinstvena.

Kozmetiko JeSuis po vsem svetu obožujejo »trendi«, neodvisne in močne ženske, ki svoje telo dojemajo kot tempelj, za katerega je treba skrbeti vsakodnevno, tako navznoter kot na zunaj. Poznavanje kozmetike in farmacevtskih izdelkov, vedenje o zeliščarstvu ter profesionalen odnos do dela so privedli do razvoja teh sofisticiranih in ikoničnih izdelkov. Kozmetiko JeSuis verjame in prisega na izjemnost, učinkovitost brez kompromisov in varnost tudi za občutljivo kožo.
Več o ponudbi

Z LJUBEZNIJO

Linija ni zasnovana z namenom, da vašo kožo spremeni, ampak da poudari vašo naravno lepoto. Pomaga vam, da se zavedate svoje lepote, jo cenite in ostanete edinstvene. Take, kot ste.

JESUIS ČASTI TVOJO LEPOTO

Vsak njihov izdelek ima svojo funkcijo in skrbno oblikovano formulo z aktivnimi sestavinami in elegantnim, luksuznim pridihom. Vaša negovana koža je njihova edina skrb, zato lahko rečejo, da častijo vašo lepoto.

BREZ CENZURE

Zgodba linije JeSuis je nastala izpod rok strokovnjakov na različnih področjih. V naši ekipi trdno stojimo za svojimi besedami in delujemo v skladu z zastavljenimi vrednotami.

Lahko se boste razvajali in obenem poskrbeli za vašo kožo z blagovno znamko JeSuis, ki osvaja srca uporabnic. Postanite JeSuis ženska in poskrbite za nego svoje kože na edinstven način

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete paket Negovane roke in oster um (krema za roke XXL + eterično olje z vonjem lovorja) ALI Sivkine sanje (krema za roke XXL + eterično olje sivke + milo za roke) ALI Paket eteričnih olj za vaš dom in dušo (set treh eteričnih olj)
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete paket Olje za obraz, vrat in dekolte z zlatom (olje s 24-karatnim zlatom + eterično olje sivke) ALI Magnetno masko z WOW učinkom (magnetna maska + eterično olje čajevca)
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete paetk Ritual z zlatom (zlata maska + olje) ALI Magnetno mask z WOW učinkom in zlato olje (magnetna maska + olje)
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete paket Negovane roke in zlat obraz (krema za roke XXL + dnevno-nočna krema + olje) (maska + olje+ dnevno-nočna krema) ALI Popoln ritual s 24-karatnim zlatom (maska + olje+ dnevno-nočna krema)

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Naročilo lahko opravite preko telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Negovane roke in oster um (krema za roke XXL + eterično olje z vonjem lovorja)
ali Sivkine sanje (krema za roke XXL + eterično olje sivke + milo za roke)
ali Paket eteričnih olj za vaš dom in dušo (set treh eteričnih olj)

29,99

Magnetna maska z WOW učinkom (magnetna maska + eterično olje čajevca)
ali Olje za obraz, vrat in dekolte z zlatom (olje s 24-karatnim zlatom + eterično olje sivke)

44,99

Magnetna maska z WOW učinkom in zlato olje (magnetna maska + olje) ALI
ali Ritual z zlatom (zlata maska + olje)

64,99

Popoln ritual s 24-karatnim zlatom (maska + olje+ dnevno-nočna krema) ALI
ali Negovane roke in zlat obraz (krema za roke XXL + dnevno-nočna krema + olje)

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo