Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Jistra Adventures

Pustolovščina na rtu Kamenjak v Istri

Doživite eno najlepših krajev na svetu z vodniki Jistre Adventures ali sami. Zaščitena pokrajina rta Kamenjak vam bo ponudila kolesarsko stezo dinozavrov, kmetijo, safari bar in neprecenljive naravne lepote. Z Kajakom ali SUPom doživite nepozabno morsko pustolovščino pri raziskovanju pečin Kolombarice, podvodne modre jame in otokov v Medulinskem arhipelagu. Dobrodošli ste vsi, od družine, prijatelji, poslovni partnerji in večje skupine.
Premantura 85, Pula, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Rt Kamenjak je zaščiten naravni park, ki se nahaja na jugu istrskega polotoka blizu Pule. Je del Premanture, majhne slikovite vasice, ki je le 10 km oddaljena od Pule in Medulina. Rt Kamenjak je znan po čudoviti panorami, naravi, očarljivih morskih jamah, plažah in slikovitih pečinah. Odkrijte številne kolesarske poti ob razgibani obali, kjer lahko vsak najde svoje najljubše mesto. Idealno mesto za kajakaštvo in kolesarjenje.

Z izposojo kajakov, koles in / ali SUP-jev lahko sami raziščete čudovito Istro. Izposojajo koles in kajake od 1 do 20 dni z dostavo v Pulj, Medulin, Vodnjan, Fažano in druga mesta v Istri.

Nič ne premaga občutka svobode, uživanja in sprostitve, saj vas rahlo vetri poživi, ko raziskujete čudovito Istro na potovanjih s kajakom, kolesom in SUP-om. Te pustolovske ture po Istri vam bodo razkrile znamenitosti čudovite obalne narave, neverjetne razgledne točke, zalive, kjer se lahko osvežite, sprostite in kopate, tiho pokrajino države ali očarljive mestne ulice. Ture s kajakom po južni Istri so znane po skritih morskih jamah, zalivih in Safari baru na rtu Kamenjak in Pulju. Morska stran ni edini razburljiv del, Jistra Adventures ponuja kolesarske ture z lahkimi in srednje zahtevnimi potmi v Istri, ki so prilagojene vsem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete najem kajaka ali SUP-a z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 2 uri, za 1 osebo ALI najem Specialized kolesa, 4 ure, za 2 osebi .
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dnevni najem kajaka z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), čas najema od 11 do 19h ALI dnevni najem Specialized Peach Sport kolesa. Ponudba velja za 2 osebi .
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete najem BIG SUP-a za 4-6 oseb, 5 ur ALI dnevni najem elektičnih koles s ruksakom in setom za popravila, velja za 2 osebi ALI najem barke + opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 4 ure, velja za 1 do 6 oseb.
  • V darilnem paketu »XXL avantura« prejmete Kayak turo z razgledom jame, 3,5 ure ALI kolesarsko turo okrog Rt Kamenjaka s pijačo, 3,5 ure. Ponudba velja za 2 osebi .
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Kayak turo z razgledom jame, 3,5 ure ALI kolesarsko turo okrog Rt Kamenjaka s pijačo, 3,5 ure. Ponudba velja za 2 osebi .

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobna športna oblačila in čevlje. Priporočljivo je, da prinesete rezervna oblačila, da se lahko po aktivnosti preoblečete.
  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
Najem kajaka ali SUP-a z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 2 uri, za 1 osebo
ALI najem Specialized kolesa, 4 ure, za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

24,80

Dnevni najem kajaka z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke)
Čas najema od 11 do 19h,
ALI dnevni najem Specialized Peach Sport kolesa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

Najem BIG SUP-a za 4-6 oseb, 5 ur
ALI dnevni najem elektičnih koles s ruksakom in setom za popravila, velja za 2 osebi
ALI najem barke + opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 4 ure, velja za 1 do 6 oseb
Potrebna rezervacija 3 dni prej

86,80

Kayak tura z razgledom jame, 3,5 ure
ALI kolesarska tura okrog Rt Kamenjaka s pijačo, 3,5 ure
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

129,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo