Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Jistra Adventures

Pustolovščina na rtu Kamenjak v Istri

Doživite eno najlepših krajev na svetu z vodniki Jistre Adventures ali sami. Zaščitena pokrajina rta Kamenjak vam bo ponudila kolesarsko stezo dinozavrov, kmetijo, safari bar in neprecenljive naravne lepote. Z Kajakom ali SUPom doživite nepozabno morsko pustolovščino pri raziskovanju pečin Kolombarice, podvodne modre jame in otokov v Medulinskem arhipelagu. Dobrodošli ste vsi, od družine, prijatelji, poslovni partnerji in večje skupine.
kajak-kanu
lepa narava
parkirišče
plavanje
skupine
Premantura 85, 52100 Pula
031 200 000
Več o ponudbi

Rt Kamenjak je zaščiten naravni park, ki se nahaja na jugu istrskega polotoka blizu Pule. Je del Premanture, majhne slikovite vasice, ki je le 10 km oddaljena od Pule in Medulina. Rt Kamenjak je znan po čudoviti panorami, naravi, očarljivih morskih jamah, plažah in slikovitih pečinah. Odkrijte številne kolesarske poti ob razgibani obali, kjer lahko vsak najde svoje najljubše mesto. Idealno mesto za kajakaštvo in kolesarjenje.

Z izposojo kajakov, koles in / ali SUP-jev lahko sami raziščete čudovito Istro. Izposojajo koles in kajake od 1 do 20 dni z dostavo v Pulj, Medulin, Vodnjan, Fažano in druga mesta v Istri.

Nič ne premaga občutka svobode, uživanja in sprostitve, saj vas rahlo vetri poživi, ko raziskujete čudovito Istro na potovanjih s kajakom, kolesom in SUP-om. Te pustolovske ture po Istri vam bodo razkrile znamenitosti čudovite obalne narave, neverjetne razgledne točke, zalive, kjer se lahko osvežite, sprostite in kopate, tiho pokrajino države ali očarljive mestne ulice. Ture s kajakom po južni Istri so znane po skritih morskih jamah, zalivih in Safari baru na rtu Kamenjak in Pulju. Morska stran ni edini razburljiv del, Jistra Adventures ponuja kolesarske ture z lahkimi in srednje zahtevnimi potmi v Istri, ki so prilagojene vsem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete najem kajaka ali SUP-a z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 2 uri, za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dnevni najem kajaka z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), čas najema od 11 do 19h. Ponudba velja za 2 osebi .
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete najem BIG SUP-a za 4-6 oseb, 5 ur ALI najem barke + opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 4 ure, velja za 1 do 6 oseb.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Kayak turo z razgledom jame, 3,5 ure. Ponudba velja za 2 osebi .

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobna športna oblačila in čevlje. Priporočljivo je, da prinesete rezervna oblačila, da se lahko po aktivnosti preoblečete.
  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
Ponudba prisotna na produktih:
Najem kajaka ali SUP-a z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 2 uri
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

29,99

Dnevni najem kajaka z opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke)
Čas najema od 11 do 19h
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

44,99

Najem BIG SUP-a za 4-6 oseb, 5 ur
ALI najem barke + opremo za potapljanje (maska, dihalka, plavutke), 4 ure, velja za 1 do 6 oseb
Potrebna rezervacija 3 dni prej

89,99

Kayak tura z razgledom jame, 3,5 ure
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo