Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Klub borilnih veščin Samurai

Moč, modrost, čast in spoštovanje

V klubu borilnih veščin Samurai mlada in zagnana ekipa z glavnim trenerjem Denisom Porčičem Chorchypom na čelu že od leta 2011 svoje bogate izkušnje borilnih veščin prenaša na otroke, mlade in starejše. Stremijo k razvoju borcev v različnih disciplinah kickboxa in večji prepoznavnosti tega športa v Sloveniji. Njihov cilj je kickbox in druge borilne veščine predstaviti v pravi luči ter otroke in starejše člane vzgajati v boljše osebnosti.
Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice
040 602 911
Več o ponudbi

Samurai Gym je edinstven prostor na Gorenjskem s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260 m2 vadbenega prostora. V duhu samurajev, ki so bili vselej znani po svoji trdni notranji telesni drži, samodisciplini in predanosti svojemu delu, ki se opira na več stoletno tradicijo ugleda in moči, je tudi vadbeni prostor ločen na dva dela – Zen Room in Bushido Room oz. in umirjeni in borbeni del.

Zen Room je velik 100 m2 in je v dopoldanskem času dneva osvetljen po celotni dolžini s soncem, zaradi česar prostor postane zelo topel in napolnjen s pozitivno energijo. Namenjen je izvajanju vadb kot so meditacije, meditacije z gongi, razne sprostitvene aktivnosti, jogo, masaže in različne terapije, prav tako pa se ga lahko koristi tudi za različne športne aktivnosti, kot so aerobika, plesi, pilates, bootcamp, itd. Bushido Room v obsegu 160 m2 pa je namenjen vsem vrstam borilnih veščin. Opremljen je z različnimi vrstami boksarskih vreč, makivarami, različnimi fokuserji, ringom in opremo za fukncionalni trening. S tatamiji po celotni površini in vso sodobno opremo boste lahko izvajali kvalitetne treninge, tako rekreativci kot profesionalci.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnim številom treningov kickboxa ali kickfita v Kranjski Gori, Jesenicah, Lescah ali Kranju. Preobrazite se v pravega samuraja!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V paketu »Šport za vsakogar« prejmete predstavitveni trening in 3x trening kickboxa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete mesečno karto za trening kickboxa ali kickfita (1x tedensko oz. 4x obisk) na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Šport za aktivne« prejmete 6x trening kickboksa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 10x trening kickboxa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred treningom.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
klima
parkirišče
športni center
Predstavitveni trening + 3x trening kickboksa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

Mesečna karta za trening kickboksa ali kickfita (1x tedensko oz. 4x obisk) na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj)
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

39,80

6x trening kickboksa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

49,80

10x trening kickboksa ali kickfita na katerikoli lokaciji (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce, Kranj)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo