Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Kmetija Jerman

Podeželski oddih v neokrnjeni naravi

Zakaj ime »Hiška sprostitve«? Zato, ker zaradi svoje lege in izbranih materialov dobesedno ponuja sprostitev, umirjenost in domačnost, tako da lahko stres pustite že kar pred vrati. Kaj je lepšega, kot da se po tretmaju v finski savni spočijete na vodni postelji, pogled pa se vam ustavi na zvezdnatem nebu ali pa ujame brezskrbno lovljenje ptic v drevesnih krošnjah?
apartmaji
lepa narava
parkirišče
pohodi
prenočišča
savna
skupine
wi-fi
Zahomce 12, 3305 Vransko
031 848 114
Več o ponudbi

Pri Kmetiji Jerman vam je na voljo najem prenovljene starejše kmečke hiše, kjer bodo gostje v zimskem času lahko uživali ob kurjenju domače krušne peči, se kasneje na njej tudi dobro ogreliin si spekli tudi kakšen hlebček kruha. Skozi vso leto bo možno spremljati, košnjo trave, spravilo sena, molžo, krmljenje in hranjenje živali. Hrano si lahko pripravite v pristni kmečki kuhinji na štedilniku na trda goriva ali pa na sodobnješi način. Po dogovoru je priprava hrane možna tudi v okviru kmetije Jerman.

Kmetija se nahaja v vasi Zahomce, ki leži na nadmorski višini 586 m v občini Vransko. Vas obdaja neokrnjena narava, kjer se prebivalci v pretežni meri preživljajo s kmetijstvom in gozdarstvom. V Zahomcah je mnogo razpršenih kmetij, do katerih vodijo asfaltirane ceste, ki so v poletnem času idealne za kolesarjenje. Zaradi obdanosti vasi z gozdovi lahko obiskovalci zaužijejo svež zrak in uživajo ob pogledu na gozdne živali, ki so navajene človekove družbe in se ob prisotnosti pohodnikov ne plašijo.

Hiška je zasnovana tako, da je v pritličnem delu urejen wellness s finsko savno, z lesenim masažnim čebrom in z zimskim vrtom za razvajanje na vodni postelji. Nadstropje in mansarda pa sta namenjena apartmaju za 4-6 oseb. Zakaj ime »Hiška sprostitve«? Zato, ker zaradi svoje lege in izbranih materialov dobesedno ponuja sprostitev, umirjenost in domačnost, tako da lahko stres pustite že kar pred vrati. Kaj je lepšega, kot da se po tretmaju v finski savni spočijete na vodni postelji, pogled pa se vam ustavi na zvezdnatem nebu ali pa ujame brezskrbno lovljenje ptic v drevesnih krošnjah? Vse to se dogaja na dosegu roke, saj vas od narave loči le steklen strop zimskega vrta. Ob večerih se v neposredni bližini pasejo srne, ki pa se pri svoji večerji ne pustijo motiti, tako da lahko mirno uživate ob pogledu nanje.

V naši ponudbi lako bivate v apartmaju Sonček , ki je lociran v dveh etažah. S spodnji etaži je bivalni del s kuhinjo in kopalnico. Zgornja etaža – galerija pa je namenjena spalnemu delu. Apartma je opremljen z gospodinjskimi aparati, posodo, poskrbljeno pa je tudi za vso posteljnino. Stik z naravo lahko gostje vzpostavijo s posedanjem na dveh balkonih.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Podeželski oddih« prejmete nočitev. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Sanje na deželi« prejmete nočitev z eno uro wellnessa. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Pravljični vikend« prejmete nočitev in tri ure wellnessa. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Ne pozabite na športno opremo za aktivnosti na prostem.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev v apartmaju Sonček
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

64,99

Nočitev v apartmaju Sonček + 1 ura wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

89,99

Nočitev v apartmaju Sonček + 3 ure wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

109,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo