Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Druženje z živalmi – Mali raj

Nepozabno doživetje za vso družino

Kmetija Mali raj, ki leži na obrobju krajinskega parka Goričko, je pravi raj za ljubitelje narave in živali, saj tu lahko najdete celo vrsto živali. Poleg ovc, koz, osla, pujsov, kokoši, ponija in muck tu domujejo tudi prikupne alpake, inteligentne živali krotkega in mirnega značaja. Če se radi preizkušate v kmečkih opravilih, lahko tu pomagate pri molzenju kozic, otroci pa se bodo zabavali tudi ob hranjenju živali. Kmetija ponuja tudi možnost ogleda lastne sirarne, po raziskovanja polnem dnevu pa lahko tu tudi prenočite.
Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota
051 202 851
Več o ponudbi

Na obrobju krajinskega parka Goričko, v Dolencih pri Šalovcih, nekje na odmaknjenem koncu sveta, kot se radi pošalijo domačini, leži Kmetija Mali raj. Majhna vasica Dolenci je ena izmed redkih v Sloveniji, kjer skupaj z naravo postanete eno. Na kmetiji, ki je pravi raj za otroke in ljubitelje živali, je mogoče najti več kot 160 različnih vrst. Tu so poleg ovc, koz, osla, pujsov, kokoši, ponija in muck doma tudi prisrčne alpake. Če pa ob gozdu srečate še kakšno divjo žival, kot so srne, fazani, jeleni in košute, pa nikar ne bodite presenečeni … Tisti, ki se radi preizkusite v kmečkih opravilih, lahko tu pomagate pri molzenju kozic, otroci pa se bodo zabavali tudi ob hranjenju živali.

Alpake so v Sloveniji prava redkost, Mali raj pa je ena izmed redkih kmetij, ki jih vzreja. Alpake, sorodnice lam in kamel, so inteligentne živali krotkega in mirnega značaja. Človeku rade zaupajo in se v njegovi bližini počutijo dobro in varno. Njihova radovednost do obiskovalcev je velika, in sicer se postavijo na razdaljo dolžine rok ter jih tako opazujejo. So so zelo pozorne in radovedne in prav zaradi tega zelo primerne za razne terapije. Gre za čredne živali, zato je najbolje, da živijo najmanj v paru.

 

V naši ponudbi lahko izbirate med ogledom domačih živali in druženjem s prisrčnimi alpakami, kjer se bo zabavala vsa družina!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Šport za vsakogar” prejmete ogled živali (koze, ovce, pujsi, leteče kokoši, alpake, osel, poni, muce). Ponudba velja za 3 odrasle osebe in 3 otroke.
  • V darilnem paketu “Zabava v naravi” prejmete druženje z alpakami. Ponudba velja za 2 odrasli osebi in 2 otroka.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete druženje z alpakami. Ponudba velja za 8 osebi.

Koristni nasveti:

  • Obvezna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali e-pošti.
otroci
skupine
Ogled živali (koze, ovce, pujsi, leteče kokoši, alpake, osel, poni, muce)
Velja za 3 odrasle in 3 otroke
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Druženje z alpakami
Velja za 2 odrasla in 2 otroka
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Druženje z alpakami
Velja za 8 oseb
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo