NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!|PODALJŠANJE KARTICE: Pošljite številko kartice ali fotografijo zadnje strani na [email protected]
Podari nepozabno doživetje!

Kozmetični salon Beauty Time

Poskrbite za popoln videz in sprostitev

V lepotnem salonu Gallia v Celju Tjaša Ošlak ponuja različne kozmetične storitve in masaže, ki bodo poskrbele za popoln videz in negovalno sprostitev. Za lepe dlani poskrbite z manikuro, permanentnim lakiranjem in podaljševanjem gel nohtov, za nego obraza pa z učinkovito dermaprenovo. Za sprostitev napetosti pa si privoščite nadvse prijetno masažo - rok, nog, hrbta ali pa kar celega telesa!
Več o ponudbi

Kozmetični salon Beauty Time v Celju združuje znanje, izkušnje in vrhunsko kozmetiko. Tjaša Ošlak tu ponuja najrazličnejše kozmetične storitve in masaže, od manikure, permanentnega lakiranja in gel nohtov, ki bodo poskrbeli za brezhibno urejene dlani, za nego obraza pa bo poskrbela z učinkovito dermaprenovo. Vsi, željne popolne sprostitve, pa si tu lahko privoščite tudi nebeško masažo – rok, nog, hrbta ali pa kar celega telesa!

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi negovalnimi tretmaji in masažami, ki bodo poskrbeli za vaš popoln videz in sprostitev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete manikuro ALI permanentno lakiranje (barvno) ALI masažo hrbta, rok ali nog. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete klasično masažo celega telesa ALI podaljševanje gel nohtov ALI dermaprenovo (nego obraza). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete klasično masažo celega telesa in delno depilacijo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 80-minutno dermaprenovo (nego obraza) in 10-minutno medicinsko presoterapijo (limfno drenažo). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Svetujemo vam, da pred masažo izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih bolečinah, težavah ipd.
  • Potrebna je rezervacija vsaj en dan vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Manikura ALI permanentno lakiranje (barvno) ALI masaža hrbta, rok ali nog
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

24,80

Klasična masaža celega telesa ALI podaljševanje gel nohtov ALI dermaprenova (nega obraza)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

39,80

Klasična masaža celega telesa
Delna depilacija
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

59,80

Dermaprenova (nega obraza) 80 min
Medicinska presoterapija (limfna drenaža) 10 min
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo