Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Salon lepote in zdravja Carpediem

Obisk popolnega kotička za dušo in telo

Današnji ritem življenja, enostranske obremenitve, pomanjkanje gibanja in naš največji sovražnik, stres, so največji povzročitelji napetosti in bolečin v mišicah, posledic na koži in mnogih drugih dejavnikov. Sprostite se v udobju kozmetičnega salona lepote in zdravja Carpediem, salona z 10 letnimi izkušnjami na področju kozmetike, nege obraza, nege telesa, ličenja, masaže, depilacije, shujševalnih anticelulitnih terapij in pedikure. Razvajajte se v čudovitem kozmetičnem salonu, v prijetnem ambientu in strokovno usposobljenim osebjem z več kot 10-letnimi izkušnjami. V salonu skrbno sledijo trendom, se redno izobražujejo in nudijo kvalitetne, učinkovite in zdravju prijazne storitve. Podajte se na novo doživetje za čute in občutite čudež dobrega počutja in žametne kože.
masaža
parkirišče
romantični dogodek
welness
wi-fi
Cesta XIV. divizije 51, 2000 Maribor
041 854 003
Več o ponudbi

Kozmetični salon lepote in zdravja Carpediem je salon z 10 letnimi izkušnjami na področju kozmetikenege obrazanege telesaličenjamasažedepilacijeshujševalnih anticelulitnih terapij in pedikure. Izkušeno in prijazno osebje vam bo znalo svetovati in izbrati za vas najprimernejši tretma, ki ga potrebujete in zasijali boste v svojem telesu. Razvajajte se v čudovitem kozmetičnem salonu, v prijetnem ambientu in strokovno usposobljenim osebjem z več kot 10-letnimi izkušnjami. Osebje se vam bo v celoti posvetilo, prisluhnilo vašim željam in potrebam ter vam ponudilo najboljše in najprimernejše storitve. V salonu skrbno sledijo trendom, se redno izobražujejo in nudijo kvalitetne, učinkovite in zdravju prijazne storitve. Med tem nudijo tudi Prestižno nego obraza Neovita s kisikovo terapijo, ob kateri uporabljajo 100% naravno profesionalno kozmetiko brez konzervansov, sterilno vsebino in 100% izjemno učinkovitost s salutogenim pristopom ter Mousse care sistemom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete delno masažo (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete Diamantni peeling, crioterapijo ter masažo s serumom in masko (60-90 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete prestižno nego obraza Neovita s kisikovo terapijo, površinsko čiščenje kože, peeling (encimski, mehanski, aha), globinsko čiščenje kože, serum, masko ter nanos mousse care Neovita. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete . Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila:
• Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
• Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
• Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.

Ponudba prisotna na produktih:
Delno masažo (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

29,99

Diamantni peeling, crioterapija ter masaža s serumom in masko (60-90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

44,99

Prestižna nega obraza Neovita s kisikovo terapijo, površinsko čiščenje kože, peeling (encimski, mehanski, aha), globinsko čiščenje kože, serum, maska ter nanos mousse care Neovita
Velja za 1 osebo,
Potrebna rezervacija 2 dni prej

64,99

HI FU lifting obraza (masaža+lifting kolagenska maska)
ALI Crioterapija za oblikovanje telesa (1x aplikator)
Velja za 1 osebo,
Potrebna rezervacija 2 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo