Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Kozmetični salon Deep Blue

Lepotni tretmaji v oazi sprostitve

V toplem ambientu kozmetičnega salona vas bo pričakala ekipa izkušenih kozmetičark in wellness terapevtov. Z vsakodnevnim izobraževanjem in vlaganjem v znanje se Deep Blue na podlagi Body Sculptinga (oblikovanje telesa z lesenimi elementi) uvršča v enega izmed vodilnih salonov v Zadru. Prepustite svoje telo različnim masažam, tretmajem obraza, depilaciji, negi rok in stopal ter številnim drugim storitvam, ki vas bodo zagotovo navdušile.
klima
masaža
parkirišče
savna
Bana Josipa Jelačića 10 D, 23000 Zadar, Hrvaška
00385 99 6200337
Več o ponudbi

V toplem ambientu kozmetičnega salona DEEP BLUE vas bo pričakala vesela ekipa mladih in izkušenih kozmetičark in wellness terapevtov. Svoje znanje in izkušnje se pridobili z delom in izobraževanjem v priznanih kozmetičnih salonih in luksuznih hrvaških hotelih s 4 in 5*. S svojim pristopom bodo poskušali poiskati rešitve za vaše izzive in vam predlagati kozmetične storitve, ki bodo pisane vaše koži.

Za vaše telo bodo poskrbeli s številnim naborom storitev, ki med drugim vključujejo aroma masažo, body wrapping, nego obraza z masažo ali pilingom, nego rok in stopal s trajnim lakom, masažo celega telesa, limfno drenažo ter različne tretmaje čiščenja posameznih delov telesa. Pri njih boste lahko poskusili tudi novo metodo za profesionalne tretmane hujšanja in zmanjšanje celulita, inovativne voske za toplo in hladno depilacijo ali pa maderoterapijo obraza. Privoščite svojemu telesu le najboljše.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete Oxygen nego braza ALI maderoterapijo obraza (45min) ALI depilacijo nog in bikini. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete nego obraza + oxy (60 min) ALI nego rok ( s trajnim lakom) in stopal (130 min) ALI masažo celega telesa (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete vacuslim 48 tretma + luksuzno nego obraza (100 min) ALI luksuzno nego obraza + masažo celega telesa (150 min). Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
  • Pred uporabe savne ali pred masažo se izogibajte večjim obrokom hrane.
  • Ne pozabite na brisačo.
Ponudba prisotna na produktih:
Oxygen nego braza ALI
maderoterapijo obraza (45min) ALI
depilacijo nog in bikini
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

29,99

Nego obraza + oxy (60 min)
ALI nego rok ( s trajnim lakom) in stopal (130 min)
ALI masažo celega telesa (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

44,99

Vacuslim 48 tretma + luksuzno nego obraza (100 min)
ALI luksuzno nego obraza + masažo celega telesa (150 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo