Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Kozmetični studio Biona

Prepustite se strokovnemu osebju in vrhunski kakovosti

Privoščite si sproščujoče razvajanje in kraljevsko nego v kozmetičnem studiu Biona, ki združuje strokovno osebje, profesionalno orodje in pripomočke ter proizvode visoke kakovosti. Izberite med pedikuro, manikuro, poslikavo nohtov, permanentnim lakiranjem, depilacijo, nego obraza in masažo telesa. Koža je naš največji organ, zato privoščite ji le najboljšo nego! Biono lahko obiščete sami ali pa se odločite za nepozabno nego v dvoje.
klima
masaža
romantični dogodek
wi-fi
Habatova ulica 13A, 1236 Trzin
040 524 019
Več o ponudbi

Kozmetični studio Biona združuje strokovno osebje, profesionalno orodje in pripomočke ter proizvode visoke kakovosti. Je sinonim za kvalitetne storitve in prijeten ambient. Njihove storitve vključujejo medicinsko pedikuro, manikuro, umetne nohte in poslikavo nohtov, permanentno lakiranje, depilacijo, nego obraza in masažo telesa. Če se boste odločili za kisikovo terapijo bo vaša koža ponovno zadihala, njena struktura bo voljna, videz pa svež in pomlajen. S pomočjo pedikure in manikure bodo vaše dlani in stopala zasijali v vsem svojem sijaju. Ne pozabite – koža je naš največji in najtežji organ, zato ji omogočite, da bo zdrava, lepa in sijoča. Privoščite ji le najboljšo nego! V Bioni so si zadali cilj obiskovalce razvajati in njihova pričakovanja v celoti uresničiti. Ker ponujajo tudi storitve v dvoje, vas vabijo, da jih obiščete v družbi partnerja ali prijateljice. Delovni čas prilagajajo potrebam obiskovalcev, do katerih pristopajo popolnoma individualno.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete medicinsko pedikuro ALI permanentno lakiranje z razkošno masažo rok ALI depilacijo nog z voskom in depilacija bikinija s sladkorjem. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete kisikovo terapija obraza (60 min) ALI masažo celega telesa z vročimi vulkanskimi kamni ALI medicinsko pedikuro in manikuro z masažo stopal in dlani (90 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete sprostitveno masažo (75min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete Deluxe nego obraza z razkošno masažo rok ALI medicinsko pedikuro s permanentnim lakiranjem in SPA manikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete superior nego obraza in masažo telesa ALI medicinsko pedikuro z lakiranjem, piling telesa in masaža z vročimi kamni za 1 osebo ALI Masažo celega telesa in čaj za 2 osebi

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Medicinska pedikura ALI
Permanentno lakiranje z razkošno masažo rok ALI Depilacija nog z voskom in bikinija s sladkorjem
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni prej

29,99

Kisikova terapija obraza ALI
Masaža telesa z vročimi kamni ALI
Medicinska pedikura in manikura z masažo stopal in dlani
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni prej

44,99

Sprostitvena masaža (75min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

54,99

Deluxe nega obraza z razkošno masažo rok ALI
Medicinska pedikura s permanentnim lakiranjem in SPA manikura
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni prej

64,99

Superior nego obraza in masažo telesa ALI medicinska pedikura z lakiranjem, piling telesa in masaža z vročimi kamni za 1 osebo
ALI Masaža celega telesa in čaj za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo