Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Kozmetični studio Miris

Poskrbite za lep in sijoč videz obraza in telesa

V kozmetičnem studiu Miris v Zagrebu deluje ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov s področja lepote in športa. Vsi zaposleni uživajo v svojem delu in se nenehno izpopolnjujejo in spremljajo novosti s sveta lepote in športa. Njihov cilj je ustvariti prostor, kjer si stranke lahko spočijejo dušo in telo ter si povrnejo energijo. Poskrbite zase z masažo, pedikuro in manikuro, nego obraza ali pa zabavno vadbo zumbe oz. pilatesa!
internet link @
klima
masaža
pilates
skupinske vadbe
wi-fi
Ulica grada Mainza 14, 10000 Zagreb
00385 12 32 30 23
Več o ponudbi

Kozmetični studio Miris v Zagrebu združuje plesni studio in različne lepotne storitve. Z ustrežljivim in strokovnim osebjem ter lepo opremljenim prostorom na atraktivni lokaciji ponuja vse, kar potrebujete, da svojemu telesu in duhu povrnete ravnovesje. Njihov cilj je stranke postaviti na prvo mesto in v njih vzbuditi občutek pomembnosti. Za to si prizadevajo s kakovostnimi storitvami, prijetnim vzdušjem in posebnim pristopom do strank.

V kozmetičnem studiu Miris deluje ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov s področja lepote in športa. Vsi zaposleni uživajo v svojem delu in se nenehno izpopolnjujejo ter spremljajo novosti s sveta lepote in športa. Njihov cilj je ustvariti prostor, kjer si stranke lahko spočijejo dušo in telo ter si povrnejo energijo. Poskrbite zase z masažo, pedikuro in manikuro, nego obraza ali pa zabavno vadbo zumbe oz. pilatesa!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete japonsko spa manikuro ALI globinsko čiščenje obraza ALI pedikuro s trajnim lakom ALI express nega in masaža obraza. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo za oblikovanje telesa z lesenimi valjčki (45 min), piling obraza z ultrazvokom, masažo obraza, vratu in dekolteja (20 min) in zaključni nanos kreme znamke Sothys. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete medicinsko pedikuro z lakiranjem, manikuro s trajnim lakom, klasično masažo (60 min), skupinski trening pilatesa (1 h) in skupinski trening zumbe (1 h). Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Japonska spa manikura ALI globinsko čiščenje obraza ALI pedikura s trajnim lakom ALI express nega in masaža obraza
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

29,99

Masaža za oblikovanje telesa z lesenimi valjčki (45 min), piling obraza z ultrazvokom, masaža obraza, vratu in dekolteja (20 min), zaključna krema znamke Sothys
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

44,99

Medicinska pedikura z lakiranjem, manikura s trajnim lakom, klasična masaža (60 min), skupinski trening pilatesa (1 h), skupinski trening zumbe (1 h)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo