Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Kuharski tečaj Etno Art Chef

Poučna in zabavna gastronomska izkušnja

Etno Art Chef je ustvarjalnica novih kreativnih okusov, ki vas bo z vonjem aromatičnih začimb popeljala v avanturo spoznavanja novih krajev in dežel ter časov in kultur. Kuharske delavnice, igralnice in tečaji so inovativen način druženja in urjenja veščin, kjer se boste pod nadzorom profesionalnega kuharja ali sommelierja naučili pripraviti popoln meni. Moderno urejena kuhinja je opremljena z vsem potrebnim za zanimivo, poučno in zabavno druženje.
Ul. Vladimira Nazora 22, 40311, Lopatinec, Hrvaška
00385 40 85 63 33
Več o ponudbi

Etno Art Chef je kuharski tečaj, kjer se hrana, druženje in kuhanje po preizkušenih receptih spremenijo v edinstveno zabavno in poučno gastronomsko izkušnjo. Po nakupu sestavin po dve osebi po navodilih  pripravljata obroke v sodobno opremljeni kuhinji pod vodstvom profesionalnega kuharja, ki poskrbi, da udeleženci usvojijo vsa znanja in spretnosti ter se obenem neskončno zabavajo. Po koncu delavnice boste v prijetnem vzdušju uživali v okušanju pripravljenih jedi.

Etno Art Chef organizira tudi kulinarične teambuildinge, ki udeležencem pomagajo prepoznati njihove vrline in šibkosti, sprostijo napete odnose med sodelavci in jim pomagajo pri odkrivanju novih strategij za izboljšanje produktivnosti. Pridružite pa se lahko tudi degustacijam in predstavitvam hrane, piva in vina pod strokovnim vodstvom priznanih hrvaških kuharjev, sommelierjerv in nutricionistov ter tako odkrijete vonje in okuse Hrvaške in drugih dežel.

V naši ponudbi prejmete pijačo dobrodošlice, kuharski tečaj in večerjo, kjer boste uživali v okusih pripravljenih jedi. Popolno darilo za kulinarične navdušence!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice, nakup sestavin, kuharski tečaj, večerjo s pripravljenimi jedmi in recepte. Ponudba velja za dve osebi (v skupinskem terminu).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • V primeru veganstva ali vegetarijanstva pred obiskom preverite meni.
Pijača dobrodošlice, nakup sestavin, kuharski tečaj, večerja s pripravljenimi jedmi, recepti
Velja za 2 osebi (v skupinskem terminu)
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo