Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Legionar Gym

Začutite timski duh in poskrbite za zdravo telo

Legionar Gym se nahaja v Ljubljani in nudi funkcionalne vadbe, treninge crossfita in boksa. Na izbiro imate uvajanje v funkcionalne vadbe, treninge v manjših skupinah, vadbe za otroke in seniorje. Treningi potekajo pod strokovnim nadzorom izkušenih trenerjev. Vadbe vam bodo dvignile srčni utrip ter poskrbele za moč, vzdržljivost in koordinacijo. Začutite timski duh, naredite nekaj za svoje zdravje in dobro počutje. Prepričani smo, da boste našli vadbo, ki vam bo najbolj odgovarjala.
fitnes
klima
otroci
parkirišče
skupinske vadbe
športni center
Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana
031 220 905
Več o ponudbi

Legionar Gym se nahaja v Ljubljani in vam nudi funkcionalne vadbe, treninge crossfita in boksa. Treningi potekajo v skupinah do 12 vadečih in pod strokovnim nadzorom izkušenih trenerjev. Preizkusite vadbo, ki vam bo najbolj odgovarjala, izbirate pa lahko med vadbami, ki vam bodo dvignile pulz, poskrbele za moč in vzdržljivost ter koordinacijo.

V kolikor nimate predznanja za funkcionalne vadbe, se lahko udeležite funkcionalne klinikeosebnim trenerjem, ki vas bo primerno uvedel v vadbo in vas natančno spoznal z funkcionalnimi vadbami.

V ponudbi lahko poljubno izbirate tudi med vodenimi vadbami.Nudijo Legionar Body vodeno vadbo – že samo ime pove, da se pri vadbi uporablja naš najpomembnejši rekvizit oz. instrument, naše telo. Je celostna vadba, pri kateri se osredotočamo na krepitev mišic, ki jih žal zelo radi pozabljamo (težje dostopne, globoke mišice ter jedro). Legionar pulse vadba je funkcionalna vadba, sestavljena iz raznovrstnih pripomočkov in ter z delom z lastno težo. Legionar power je mešanica dvigovanja uteži, gimnastike ter atletike. Legionar Crossboks pa je vadba, ki izboljšuje telesno kondicijo z mešanico boksa in funkcionalne vadbe.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete enkratni obisk funkcionalne klinike – uvajanje v skupinsko vadbo in spoznavanje funkcionalne vadbe. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete test gibalnih sposobnosti in posvet s trenerjem. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete uvajanje v vodeno vadbo (2 uri) in karto za mesečno vodeno vadbo. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite brisačo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
Ponudba prisotna na produktih:
1x obisk funkcionalne klinike (uvajanje v vadbe)
Potrebna rezervacija 1 dan prej preko telefona ali emaila
Velja za 1 osebo

29,99

Test gibalnih sposobnosti in posvet s trenerjem
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej preko telefona ali emaila

44,99

Uvajanje v vodeno vadbo (2 uri)
Mesečna neomejena vodena vadba
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej preko telefona ali emaila

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo