Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Lepotni center Fizioestetika

Pester izbor lepotnih in zdravilnih tretmajev

V lepotnem centru Fizioestetika v Ajdovščini nudijo pester izbor storitev za nego obraza in telesa, kjer boste zagotovo našli pravi tretma zase. Uživajte v klasični ali anticelulitni masaži, uredite svoje nohte z manikuro in lakiranjem ter si privoščite depilacijo nog. Ali pa se odločite za pomlajevanje kože s CooLiftingom, revolucionarno tehnologijo, ki odstrani površinske in zmanjša globoke gube ter zagotavlja dolgotrajen učinek.
Tovarniška cesta 4a, 5270 Ajdovščina
05 368 15 52
Več o ponudbi

Lepotni center Fizioestetika v Ajdovščini ponuja najboljše storitve na področju nege obraza, oblikovanja telesa, masaže, pedikure in manikure ter depilacije. Med masažami so najpopularnejše klasična, čokoladna in aqua spa, masaža ter limfna drenaža. Nudijo tudi z dermatološkim razvojem podprt zeliščni piling green peel in pomlajevanje kože s CooLiftingom, ki daje lifting učinek brez operacije. Poleg tega pa Fizioestetika nudi še individualne shujševalne in anticelulitne programe, telovadne postopke za zdravljenje športnih poškodb in oblikovanje telesa in solarij.

V naših paketih lahko izbirate med pedikuro z lakiranjem nohtov, klasično nego obraza, klasično masažo telesa, pomlajevanjem kože in anticelulitno masažo. V tej pestri ponudbi boste zagotovo našli nekaj zase.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete osnovno pedikuro z navadnim lakiranjem nohtov. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete klasično nego obraza (50 min) ALI klasično masažo telesa (50 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete Coolifting gun pomlajevanje kože in osnovno manikuro s permanentnim lakiranjem. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete LPG anticelulitno masažo (dve terapiji po 35 min) in depilacijo celih nog. Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
internet link @
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Osnovno pedikura z navadnim lakiranjem nohtov
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Klasična nega obraza (50 min) ALI klasična masaža telesa (50 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Coolifting gun pomlajevanje kože
Osnovna manikura s permanentnim lakiranjem
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

59,80

LPG anticelulitna masaža (2x 35 min)
Depilacija celih nog
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo