Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Guests winner

Kozmetika Malalan, Kranj

Napolnite svoj obraz in celo telo z novo energijo

V kozmetičnem salonu Malalan vam nudijo pester nabor storitev, kot je zdravljenje aknaste in problematične kože. Znebite se celulita s pomočjo anticelulitnih tretmajev, ki zagotavljajo kar najboljše možne rezultate. Uredite svoje nohte z manikuro in pedikuro ter si privoščite depilacijo. Znanje studia temeljijo na dvajsetletnih izkušnjah. S strokovno usposobljenim osebjem in profesionalnim pristopom vam bodo pomagali do popolnega izgleda in dobrega počutja.
Cesta Jaka Platiše 19, 4000 Kranj
041 859 611
Več o ponudbi

Znanje in veščine kozmetičnega studia Malalan temeljijo na 20-letnih izkušnjah osebja, ki jih nenehno dopolnjujejo z novimi spoznanji na področju kozmetike. Izvajajo različne tretmaje nege obraza in telesa ter učinkovite shujševalne in anticelulitne programe. Poleg tega si lahko pri njih privoščite depilacijo, epilacijo, pedikuro, manikuro in ličenje za vse priložnosti.

Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno, nežno in učinkovito zaščito vaše kože pred negativnimi vplivi okolja, hkrati pa jo očisti morebitnih nečistoč in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani in obogati. Specialna nega obraza z uporabo hialuronske kisline in s kolagenom po utečenih postopkih običajno traja do 90 minut.

Diamantni piling je zelo priljubljen tretma za obnavljanje kože. Gre za postopek mikrodermabrazije, kjer postopno in kontrolirano luščijo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami in vakumom. Med izvajanjem posega se odstranijo odmrle kožne celice, hkrati pa se pospeši mikrocirkulacija in s tem obnavljanje kože. S pomočjo finih kristalov odstranijo vso odmrlo kožo, ki daje vaši koži neenakomeren in siv odtenek. Je popolnoma naraven in neboleč postopek luščenja zgornjega dela kože, s katerim lahko preprečite prezgodnje staranje kože.

Stranke pri klasični pedikuri navadno nimajo večjih težav s stopali – gre za tretma urejanja nohtov, odstranjevanja trde kože ter odpravo manjših pomanjkljivosti. Zahtevna pedikura pa zahteva, da posvetimo več časa določenemu problemu. Tipičen primer so na primer kurja očesa, zaradi katerih stranka čuti bolečino pri hoji, ali otiščanci.

V naši ponudbi lahko izbirate med pedikuro, klasično nego obraza, specialno nego in diamantnim pilingom, masažo hrbta ter depilacijo nog in manikuro.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete pedikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete klasično nego obraza. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete specialno nego, diamantni piling in masažo hrbta ALI depilacijo polovice nog in manikuro. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami.
  • 2–3 dni pred in po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni.
  • 24 ur po depilaciji ne priporočamo telesnih aktivnosti.
  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Izogibajte se močni hrani 2 uri pred masažo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
bar-lokal
klima
masaža
otroci
parkirišče
wi-fi
Pedikura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu ali emailu

24,80

Klasična nega obraza
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu ali emailu

39,80

Specialna nega, diamantni peeling in masaža hrbta ali depilacija polovice nog ali manikura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu ali emailu

78,80

Prijava
Open popup