Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Aromaterapija v Zagrebu

Izdelaj si parfum po svojem okusu

Aromaterapija je veda, ki se ukvarja z vonji in njihovimi vplivi na človekovo psiho in počutje. Pri aromaterapiji se uporabljajo naravna eterična olja, pridobljena iz različnih rastlin, zelišč in cvetlic. Delavnice in tečaji so namenjeni vsem, ki bi se radi spoznali s to čudovito vedo ali pa nadgradili že obstoječa znanja. Ponujene delavnice so Dišavne preference, Osnove naravne parfumeristike, Izdelava parfuma v kamnu ter delavnica Vonj uspeha.
Sviba 8, 10434 Strmec Samoborski, Hrvaška
00385 917 886 783
Več o ponudbi

Slobodanka Postić se z aromaterapijo ukvarja že več desetletij. Ukvarja se z naravnim parfumarstvom, organizacijo poučnih predavanj, delavnicami in tečaji za tiste, ki želijo nadgraditi svoja znanja o aromaterapiji. Aromaterapija v Zagrebu vas bo tako naučila izdelati lasten parfum.

Izjemno priljubljene so njene delavnice o izdelavi parfumov, ki so namenjene vsem, ki si želijo naučiti kaj več o parfumih, vonjavah in njihovi izdelavi.

V naših paketih lahko izbirate med več delavnicami parfumeristike, lahko pa se odločite za izdelavo lastnega parfuma v kamnu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete udeležbo na dveurni delavnici Dišeče preference (opis, spomin, skaldnost, preferenca), skladanje vonjev in knjigo Koledar vonjev. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete udeležbo na štiriurni delavnici Osnove naravne parfumeristike, izdelavo 15ml EdT (za darilo) in knjigo Koledar vonjev. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete udeležbo na štiriurni delavnici Vonj uspeha, izdelavo 25ml antistres mešanice (za darilo) in knjigo Koledar vonjev. Ponudba velja za 1 osebo in traja 4 ure.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete triurno delavnico Izdelava 8 g parfuma v kamnu (za darilo) in knjigo Koledar vonjev. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Pred obiskom tečaja se z voditeljico delavnice pogovorite o morebitnih alergijah na določene arome.
EKO pridelane sestavine
internet link @
klima
panorama
skupine
Delavnica Dišeče preference (2h)
Opis, spomin, skladnost, preferenca
Skladanje vonjev, knjiga Koledar vonjev
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

Delavnica Osnove naravne parfumeristike (4h)
Izdelava 15ml EdT (za darilo)
Knjiga Koledar vonjev
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

78,80

Delavnica Vonj uspeha (4h)
Izdelava 25ml antistres mešanice (za darilo)
Knjiga Koledar vonjev
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

78,80

Izdelava 8g parfuma v kamnu (za darilo) (3h)
Knjiga Koledar vonjev
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo