Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Vila Aina Wellness, Laško

Za vse, željne miru in sprostitve v stiku z naravo

Vila Aina boutique Hotel se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja. V hotelu se nahaja tudi wellness s finsko savno, infra savnami, počivalniki, in masažami v spodnjih prostorih hotela. Vse za vas – zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije ali preprosto zaradi dobrega počutja, da doživite popolno razvajanje telesa, duha in se revitalizirate.
Jagoče 3d, 3270 Laško
041 315 121
Več o ponudbi

Boutique aparthotel Vila Aina z 38 ležišči se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse – družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Apartmaji  so opremljeni v sodobnem minimalističnem slogu z visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Njegova idealna lokacija razveseljuje ljubitelje narave, in sicer tako rekreativce kot športnike, ki jim bližnja okolica ponuja obilo možnosti za sproščujoč aktiven oddih. Na razpolago je  wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpoolom, počivalniki, zdravilni napitki, CTV. Še dodatno pa vas bo sprostila umirjena glasba po izbiri in masaže v spodnjih prostorih hotela.

V naši ponudbi lahko prejmete edinstveno razvajanje v wellnessu z večerjo. Privoščite si enkraten oddih v objemu narave in se prepustite čarobnosti.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2-urno razvajanje v wellnessu in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2-urno razvajanje v wellnessu za 4–6 oseb ALI  3-urno razvajanje v wellnessu za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete  4 urno razvajanje v wellnessu za 2–6 oseb ALI 3-urno razvajanje v wellnessu in večerjo v restavraciji v Laškem za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo  lahko opravite preko telefona ali emaila.
jakuzzi
klima
masaža
parkirišče
savna
skupine
welness
Razvajanje v wellnessu (2 uri) + pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

59,80

2-urno razvajanje v wellnessu za 4-6 oseb ALI 3-urno razvajanje v wellnessu za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

78,80

4-urno razvajanje v wellnessu za 2-6 oseb ALI 3-urno razvajanje v wellnessu in večerja v restavraciji v Laškem za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo