Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Vila Aina Wellness, Laško

Za vse, željne miru in sprostitve v stiku z naravo

Vila Aina boutique Hotel se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja. V hotelu se nahaja tudi wellness s finsko savno, infra savnami, počivalniki, in masažami v spodnjih prostorih hotela. Vse za vas – zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije ali preprosto zaradi dobrega počutja, da doživite popolno razvajanje telesa, duha in se revitalizirate.
Jagoče 3d, 3270 Laško
041 315 121
Več o ponudbi

Boutique aparthotel Vila Aina z 38 ležišči se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse – družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Apartmaji  so opremljeni v sodobnem minimalističnem slogu z visoko kvalitetnimi naravnimi materiali.  Njegova idealna lokacija razveseljuje ljubitelje narave, in sicer tako rekreativce kot športnike, ki jim bližnja okolica ponuja obilo možnosti za sproščujoč aktiven oddih. Na razpolago je  wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpoolom, počivalniki, zdravilni napitki, CTV. Še dodatno pa vas bo sprostila umirjena glasba po izbiri in masaže v spodnjih prostorih hotela.

V naši ponudbi lahko prejmete edinstveno razvajanje v wellnessu z večerjo. Privoščite si enkraten oddih v objemu narave in se prepustite čarobnosti.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete razvajanje v Wellnessu za 2 uri. Ponudba velja za 4–6 oseb. ALI  razvajanje v Wellnessu za 3 ure. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete razvajanje v Wellnessu za 4 ure. Ponudba velja za 2–6 oseb. ALI razvajanje v Wellnessu za 3 ure in večerjo v restavraciji v Laškem. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo  lahko opravite preko telefona ali emaila.
jakuzzi
klima
masaža
parkirišče
savna
welness
Razvajanje v Wellnessu za 2 uri, velja za 4-6 oseb ALI 3 urno razvajanje v Wellnessu, velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

78,80

4 urno razvajanje v Wellnessu, velja za 2-6 oseb ALI 3 urno razvajanje v Wellnessu in večerja v restavraciji v Laškem, velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

129,80

Prijava
Odpri sporočilo