Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Lia Wellness

Sprostitev in regeneracija telesa

Če bi radi poskrbeli za vaše telo, posvetili pozornost problematičnim delom ali se preprosto sprostili in razvajali, je Lia oblikovanje telesa in nega obraza pravi kraj. Ponujajo masaže, ki bodo blagodejno vplivale na vaše telo. Vpliv masaže je na posameznika dober predvsem zaradi terapevtskega dotika telesa. Maserkine ali maserjeve roke pri masaži vzpostavljajo stik s človeškim telesom, z dotikom pa je povezano tudi splošno ugodje.
klima
masaža
parkirišče
savna
separe-vip
skupinske vadbe
Alešovčeva ulica 1, 1000 Ljubljana
041 387 768
Več o ponudbi

Masaža izboljša samozaupanje, človeka pomiri, telesno in duševno ga sprosti ter mu tako vrne ali obnovi voljo in veselje do dela in življenja. Endermologija je nekirurška liposukcija, ki odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo, vaše metabolizem se bo pospešil, iz telesa pa se bodo izločili toksini. Spet boste vitki, vaša koža pa prerojena – zelo nežna in prožna. LPG masaža je primerna za vsak tip kože ne glede na vašo starost. Učvrstili si boste tudi povešeno in ohlapno kožo. Nekirurški lifting obraza omogoča naprava LPG (Liftmassage), ki bo vašemu utrujenemu obrazu vrnila sijaj. Po 25. letu mladostne celice kože (fibroblasti) upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina, zato naša koža sčasoma postaja čedalje tanjša, začnejo se pojavljati sledi staranja. Poleg omenjenih ponujajo še limfno drenažo za pospeševanje čiščenja celic, kisikovo terapijo za vlaženje in pomladitev obraza ter Power Plate naprave za trening. Te delujejo na principu vibracijske stimulacije. Gre za sistem pospešenega treninga, ta pa spodbuja ali simulira naravne reakcije telesa na vibracije. Tako aktivira mišice, pot do boljše telesne pripravljenosti in kondicije pa je hitra in preprosta.

V naši ponudbi lahko izbirate med masažo celega telesa, infra savno, obrazno nego in individualno vadbo.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete infra savno in piling celega telesa. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete infra savno in masažo celega telesa (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2x obrazna telovadba (piling, masaža obraza, maska). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev«prejmete obrazno nego (90 min) prilagojena vsaki posamezni stranki. Nega zajema različne tretmaje: pomlajevalna masaža, lpg endermologie, mezoporacija, diamantni piling, obrazna telovadba (Glowinface), nego prilagodijo na trenutno stanje kože. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete individualno vodeno vadbo 60 min x 4. Trening zajema vadbo celega telesa (Power plate vibracijska vadba, lastna teža, uteži, airdynebike). Po treningu se lahko sprostite v naši infra savni. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete infra savno in masažo celega telesa (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete obrazno nego (90 min) prilagojena vsaki posamezni stranki. Nega zajema različne tretmaje: pomlajevalna masaža, lpg endermologie, mezoporacija, diamantni piling, obrazna telovadba (Glowinface), nego prilagodijo na trenutno stanje kože. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete individualno vodeno vadbo 60 min x 4. Trening zajema vadbo celega telesa (Power plate vibracijska vadba, lastna teža, uteži, airdynebike). Po treningu se lahko sprostite v naši infra savni. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

 • Ne jejte težke hrane 2 uri pred masažo.
 • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
 • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Infra savna in piling celega telesa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

29,99

Infra savna + masaza celega telesa (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

44,99

2x obrazna telovadba (piling, masaža obraza, maska)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

64,99

Lia obrazna nega (90min) - različni tretmaji prilagojeni stanju kože
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

89,99

Infra savna + masaza celega telesa (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

44,99

Lia obrazna nega (90min) - različni tretmaji prilagojeni stanju kože
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

89,99

Individualna vodena vadba 60 min x 4 (Power plate vibracijska vadba, lastna teža, uteži, airdynebike) + infra savna
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo