Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Guests winner

Wellness Center Vitadu

Sproščujoči tretmaji za nego telesa

Wellness Vitadu se nahaja v Zagrebu in je eden redkih wellness centrov, ki masažne storitve in druge tretmaje, kot je lebdenje v vodi ponuja ob nedeljah. V času hitrega tempa življenja ne pozabite na čas zase in svoje telo. Neželene ravni čustvenega in fizičnega stresa ustvarja vaš odzivni sistem, zato si privoščite tretma lebdenja, ki vam bo dal občutek varnosti in udobja, kakršnega ni v nobenem drugem okolju.
klima
masaža
parkirišče
savna
wi-fi
Božidara Magovca 163, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 91 333 66 19
Več o ponudbi

Wellness Vitadu se nahaja v Zagrebu in je eden redkih wellness centrov, ki masažne storitve in druge tretmaje, kot je lebdenje v vodi ponuja ob nedeljah. V času hitrega tempa življenja ne pozabite na čas zase in svoje telo. Neželene ravni čustvenega in fizičnega stresa ustvarja vaš odzivni sistem, zato si privoščite tretma lebdenja, ki vam bo dal občutek varnosti in udobja, kakršnega ni v nobenem drugem okolju. V njihovi ponudbi boste izbirali med različnimi vrstami masaž, kot so: klasična, športna, Green Clay Back, Good bye cellulite in Deep Relax masaža. Poleg naše ponudbe imate na voljo tudi maderoterapijo, tretmaje obraza za moške in ženske, pedikura in manikura, trajno lakiranje nohtov, depilacija ali pa mesečni SPA paketi.

V naših darilnih paketih lahko izbirate med parcialno masažo, tretmajem Harmonija miru ali Oaza miru in sprostitve, Vitadu masažo, lebdenjem (floating), Deep Relax masažo ter uporabo SPA prostorov.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete parcialno masažo (30 min) z uporabo SPA prostorov (1h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete tretma Harmonija miru, Vitadu masažo (1h) z uporabo SPA prostorov (1h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete tretma Oaza miru in sprostitve, lebdenje (floating) 1h Deep Relax masažo (1,5h) z uporabo SPA prostorov (1h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete tretma nege in Detox telesa, Body Scrub + Deep Relax masažo (1,5h), obloge iz zelene gline + lebdenje (floating) + nega stopal z uporabo SPA prostorov (3h). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Parcialna masaža (30min)
Uporaba SPA prostorov (1h)
Velja za 1 osebo

29,99

Harmonija miru, Vitadu masaža
Uporaba SPA prostorov (1h)
Velja za 1 osebo

44,99

Tretma Oaza miru in sprostitve, lebdenje (floating) 1h
Deep Relax masaža (1,5h)
Uporaba SPA prostorov (1h)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo