Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Center tajske masaže, Sežana

Tempelj sprostitve in ugodja na tajski način

Wellness Sanai deluje v sklopu Hotela Safir v Sežani, kjer se lahko sprostite ob masaži, negi obraza in telesa. Ponujajo tradicionalno tajsko masažo in tajske masaže z aromatičnimi olji, toplimi zelišči in olji, masažo z vročimi vulkanskimi kamni, havajsko masažo z oljem, orientalsko masažo stopal in dlani ter protistresne masaže hrbta, glave in dekolteja ter obraza. Za posebne užitke vam nudijo tudi razvajanje s čokolado ali ayurveda masažo.
Partizanska cesta 149, 6210 Sežana
05 731 44 99
Več o ponudbi

Wellness Sanai deluje v sklopu Hotela Safir, ki se nahaja v Sežani. V salonu se lahko sprostite ob masaži, negi obraza in telesa. Z različnimi pilingi in oblogami pomagajo pri oblikovanju telesa ter odstranjevanju celulita. Uporabljajo tudi najsodobnejše tehnologije za preoblikovanje telesa in obraza, kjer so še posebej specializirani in temu namenjajo večji del izobraževanja. Posebej zanimiva je ponudba tako imenovane VIP sobe (turška savna s kromoterapijo, solni piling, sproščanje v masažni kadi in nato izbrana masaža.

V našem paketu lahko prejmete masažo obraza ali telesa, lahko pa se odločite za intimno razvajanje v VIP sobi. Sprostite se in se razvajajte v mirnem in prijetnem ambientu, ki vas bo popolnoma prerodil.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete masažo obraza (20 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete masažo celega telesa z aromatičnimi olji 40 min) in sredozemski piling telesa. Ponudba velja za 2 osebi ali za dvakratni obisk 1 osebe.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete dveurno intimno razvajanje v VIP sobi  (parna kopel, jacuzzi, savna, sadje in penina) in sezonski piling z oblogo v savni. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • 2 uri pred masažo se izogibajte težki hrani.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Rezervacija je potrebna 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
jakuzzi
masaža
parkirišče
romantični dogodek
savna
welness
20 min masaža obraza
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

24,80

40 min masaže celega telesa z aromatičnimi olji + sredozemski piling telesa
Velja za 2 osebi ali za dvakratni obisk 1 osebe
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

78,80

Intimno razvajanje v VIP sobi 2h (parna kopel, jacuzzi, savna, sadje in penina) + sezonski peeling in sezonska obloga v savni
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

78,80

Prijava
Open popup