Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Frizerski salon Meri S, Koper

Vrhunske storitve za vse vrste las

V frizerskem Salonu Meri S strankam nudijo vrhunske storitve svetovanja in oblikovanja pričesk. Zaposleni imajo mnogo izkušenj, iz katerih črpajo navdih pri iskanju novih in ustvarjalnih pričesk. Uživajo ob vizualnih spremembah strank, ki jih dosegajo z različnimi tehnikami striženja. Stranke so vedno na prvem mestu, njihove želje ter predlogi pa so upoštevani. Prepustite se rokam strokovnjakov, ki bodo znali prisluhniti vašim željam.
frizerske storitve
klima
masaža
parkirišče
solarij
wi-fi
Prešernov trg 7, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia
031 886 535
Več o ponudbi

Frizerski salon Meri S je prvič odprl vrata pred šestimi leti na Prešernovem trgu 7 v Kopru. Čez pol leta so naredili korak naprej in odprli drugi frizerski salon v novem Mercator centru v Kopru, ki se nahaja na Kolodvorski cesti 2.

Svojim strankam že od prvega dne nudijo vrhunske storitve svetovanja in oblikovanja pričesk. Osebje ima mnogo izkušenj, ki jih navdihuje za nadaljnje ustvarjanje in iskanja nečesa novega, boljšega. Uživajo ob vizualnih spremembah strank, ki jih dosegajo z različnimi tehnikami striženja.

V naši ponudbi lahko prejmete žensko ali moško modno pričesko, zato se znebite strahu in se prepustite rokam strokovnjakov, ki bodo znali prisluhniti vašim željam, da boste s svojim videzom vedno zadovoljni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete moško modno pričesko (striženje, pranje, sušenje las, masaža glave in lasišča ter gel). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete žensko modno pričesko (striženje, pranje, sušenje las, masaža glave in lasišča, gel ter lak). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete žensko modno pričesko (striženje, pranje in sušenje las, masaža glave in lasišča, obloga, 3-slojni prameni, lak ter gel) in 5 minut sončenja v solariju Alisun. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Pred nakupom se pozanimajte o delovnem času salona.
Ponudba prisotna na produktih:
Moška modna pričeska (striženje, pranje in sušenje las + masaža glave in lasišča + gel)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

29,99

Ženska modna pričeska (striženje, pranje in sušenje las + masaža glave in lasišča + gel + lak)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

44,99

Ženska modna pričeska (striženje, pranje in sušenje las + masaža glave in lasišča + obloga + 3-slojni prameni + lak + gel) + 5 minut sončenja v solariju Alisun)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo