Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Salon za nego telesa Touch

Podarite popoln izgled in nego telesa

V salonu za nego telesa Touch je vse posvečeno zdravju in negi vašega telesa. Znebite se celulita s pomočjo anticelulitnih tretmajev z najboljšimi možnimi rezultati. Strokovno osebje bo poskrbelo, da bosta vaš videz in počutje popolno. Prepustite se rokam profesionalne ekipe in izberite tisto tehniko ali masažo, ki bo najbolj ustrezala vašemu telesu.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Augusta Šenoe 3, 42000 Varaždin, Hrvaška
00385 91 165 3184
Več o ponudbi

V salonu za nego telesa Touch je vse posvečeno zdravju in negi vašega telesa. Znebite se celulita s pomočjo anticelulitnih tretmajev z najboljšimi možnimi rezultati. Strokovno osebje v središču Varaždina bo poskrbelo, da boste videti in se počutili kot diva! Prepustite se rokam profesionalne ekipe in pri velikem številu tehnik in masaž izberite tisto, kar najbolj ustreza vašemu telesu. Poleg anticelulitnih tretmajev in masaž lahko v salonu Touch izberete manikuro in pedikuro, podaljšanje nohtov, specializirani pa so tudi za nego obraza, kjer lahko poleg običajnega čiščenja preizkusite poleg naše ponudbe tudi znameniti tretma BB Glow, elektrostimulacijo, Hydraclean in številne druge tretmaje. 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete masažo hrbta z energy pilingom in masko ALI parcialno brazilsko maderoterapija telesa 60 min (trebuh in hrbet ali noge in zadnjica). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete tretma mezoterapije za nego obraza ALI tretma z radiofrekvenčnimi valovi z masko, masaža obraza in serum glede na problematiko (hyaluron, lopos, kolagen) in krema (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2x tretma brazilske vacum maderoterapije telesa in vitalna maska). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 10x tretma limfne drenaže (oblikovanje telesa) in 5x tretma parcialne brazilske vacum maderoterapije. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj tri dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Masaža hrbta z energy pilingom in masko ALI parcialna brazilska maderoterapija telesa 60 min (trebuh in hrbet ali noge in zadnjica)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

29,99

Tretma mezoterapije za nego obraza ALI tretma z radiofrekvenčnimi valovi z masko, masaža obraza in serum glede na problematiko (hyaluron, lopos, kolagen) in krema (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

44,99

2x tretma brazilske vacum maderoterapije telesa in vitalna maska
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo