Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Wellnes Hotel Kaštel , Motovun

Napolnite se z močjo in energijo istrske zemlje

Prepustite se wellness izkušnji polni miru, a hkrati napolnjeni z močjo in energijo istrske zemlje, rastlin, vonjev in dotikov. Wellness & SPA center hotela Kaštel je sodobno opremljen center z detajli iz istrskega kamna. V wellnessu najdete pravo oazo savn (suha finska savna, parna savna s kromoterapijo in koriti za knajpanje), prostore za masažo, nego obraza, telesa ter salon za manikiro in pedikuro. V zunanjem delu spa centra je čudovit vrt, ki je popolno mesto za sproščanje.
fitnes
hotel
jakuzzi
masaža
notranji bazen
plavanje
savna
Trg Andrea Antico 7, 52424 Motovun, Hrvaška
00385 52 681 607
Več o ponudbi
Prepustite se SPA izkušnji, polni miru, a hkrati napolnjeni z močjo in energijo istrske zemlje, rastlin, vonjev, dotikov … Na samem vrhu Istre, v mestecu Motovun, si povrnite energetsko ravnovesje na stičišču energetskih meridianov Zemlje, imenovanih tudi Zmajeve brazde, ki pokrajini vdihujejo pozitivno življenjsko energijo.
Welness & SPA center hotela Kaštel je sodobno opremljen, dopolnjujejo pa ga detajli iz istrskega kamna. Ima pokrit bazen z vodno masažo in slapovi, pravo oazo savn (suha finska savna, parna savna s kromoterapijo in koriti za knajpanje ter še marsikaj), prostore za masažo, nego obraza in telesa, manikiro, pedikuro in še bi lahko naštevali.

V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi dejavnostmi, ki jih lahko preizkusite. Wellness & SPA center ima sodobno notranjost s pokritim bazenom s hidromasažo in slapovi. Ponujajo tudi savno oazo (Suha finska savna in parna savna z barvno terapijo, kneipp, sprostitev s kromoterapijo in zvezdnato nebo), sobe za masaže, nego obraza in telesa. Privoščite si lahko tudi sprostitveno masažo ali kopel, ob kateri se boste prepustili in odmislili skrbi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete klasično 30 minutno masažo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom in 30 minutno sproščujočo kopel. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom, obisk savne in SPA (120 min). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom, 30 minutno sproščujočo kopel ter 30 minutno masažo. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Ne jejte močnejše hrane 2 uri pred masažo.
  • Ne pozabite kopalk v kolikor boste koristili bazen.
  • Pri paketih Nega v spa centru, masaža in wellness, lepotna nega in sprostitev, harmonija lepotnih tretmajev je termin potrebno rezervirati 2 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Klasična masaža 30 min
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

29,99

Dnevna vstopnica za bazen z whirlpoolom + sproščujoča kopel 30 min
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

44,99

Dnevna vstopnica za bazen z whirpoolom + 120 min savne in SPA
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

89,99

Dnevna vstopnica za bazen z whirlpoolom + sproščujoča kopel 30 min + masaža 30 min
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo