Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Wellnes Hotel Kaštel , Motovun

Napolnite se z močjo in energijo istrske zemlje

repustite se wellness izkušnji polni miru, a hkrati napolnjeni z močjo in energijo istrske zemlje, rastlin, vonjev in dotikov. Wellness & SPA center hotela Kaštel je sodobno opremljen center z detajli iz istrskega kamna. V wellnessu najdete pravo oazo savn (suha finska savna, parna savna s kromoterapijo in koriti za knajpanje), prostore za masažo, nego obraza, telesa ter salon za manikiro in pedikuro. V zunanjem delu spa centra je čudovit vrt, ki je popolno mesto za sproščanje.
Trg Andrea Antico 7, 52424 Motovun, Hrvaška
00385 52 681 607
Več o ponudbi
Prepustite se SPA izkušnji, polni miru, a hkrati napolnjeni z močjo in energijo istrske zemlje, rastlin, vonjev, dotikov … Na samem vrhu Istre, v mestecu Motovun, si povrnite energetsko ravnovesje na stičišču energetskih meridianov Zemlje, imenovanih tudi Zmajeve brazde, ki pokrajini vdihujejo pozitivno življenjsko energijo.
Welness & SPA center hotela Kaštel je sodobno opremljen, dopolnjujejo pa ga detajli iz istrskega kamna. Ima pokrit bazen z vodno masažo in slapovi, pravo oazo savn (suha finska savna, parna savna s kromoterapijo in koriti za knajpanje ter še marsikaj), prostore za masažo, nego obraza in telesa, manikiro, pedikuro in še bi lahko naštevali.

V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi dejavnostmi, ki jih lahko preizkusite. Wellness & SPA center ima sodobno notranjost s pokritim bazenom s hidromasažo in slapovi. Ponujajo tudi savno oazo (Suha finska savna in parna savna z barvno terapijo, kneipp, sprostitev s kromoterapijo in zvezdnato nebo), sobe za masaže, nego obraza in telesa. Privoščite si lahko tudi sprostitveno masažo ali kopel, ob kateri se boste prepustili in odmislili skrbi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • Paket »Nega v spa centru« vsebuje klasično 30 minutno masažo + dnevne vstopnice za bazen z whirlpoolom. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom + sproščujočo kopel (sivka in majaron). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom + 120 min savne + Aroma Spa Relax masaža glave in 20 min obraza. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete dnevno vstopnico za bazen z whirlpoolom + Kleopatrina kopel (mleko in med) + Aroma Spa Relax masaža 60 min + porcija sadja. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne jejte močnejše hrane 2 uri pred masažo.
  • Ne pozabite kopalk v kolikor boste koristili bazen.
  • Pri paketih Nega v spa centru, masaža in wellness, lepotna nega in sprostitev, harmonija lepotnih tretmajev je termin potrebno rezervirati 2 dni prej.
fitnes
hotel
jakuzzi
masaža
notranji bazen
plavanje
savna
Klasična masaža 30 min + dnevne vstopnica za bazen z whirlpoolom
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

Dnevna vstopnica za bazen z whirlpoolom + sproščujoča kopel (sivka in majaron)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

39,80

Dnevna vstopnica za bazen z whirpoolom + 120 min savne + Aroma Spa relax masaža glave in 20 min obraza
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

78,80

Dnevna vstopnica za bazen z whirlpoolom + Kleopatrina kopel (mleko in med) + Aroma Spa Relax masaža 60 min + porcija sadja
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo