Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Studio B Kočevje

Poskrbite za dobro počutje in lep videz

Vzemite si čas zase, za svoje telo in si privoščite obisk salona, kjer ponujajo številne kozmetične in lepotne storitve, kot so različne nege obraza in telesa, depilacije, pedikure, manikure, masaže ... Strokovno osebje bo poskrbelo za vaše morebitne težave z nogami, rokami, hrbtom in hkrati zagotovilo boljše počutje. Salon je dostopen invalidom in starejšim, ki se lahko dogovorijo tudi za obisk na domu.
klima
masaža
parkirišče
savna
solarij
welness
Reška cesta 5a, 1330 Kočevje
041 670 068
Več o ponudbi

Kozmetika & pedikura Studio B se nahaja v Kočevju, kjer že več kot 20 let nudi različne kozmetične in lepotne storitve. Salon je dostopen invalidom in starejšim. V kolikor nimate prevoza, jih lahko pokličete in dogovorili se boste za obisk na domu.

Za ohranjanje dobrega in zdravega videza ter počutja si privoščite obisk salona, kjer ponujajo številne kozmetične in lepotne storitve, kot so različne nege obraza in telesa, depilacije, pedikure, manikure, masaže, … Poleg tega se lahko prepustite toplini in zdravilnemu učinku savn, ter tako poskrbite za svoje zdravje, telesno in duševno sprostitev. Strokovno bodo poskrbeli za vaše morebitne težave z nogami, rokami, hrbtom in hkrati zagotovili boljše počutje. Poleg kozmetičnih in lepotnih storitev prodajajo tudi naravno negovalno in dekorativno kozmetiko različnih priznanih blagovnih znamk.

V naših paketih lahko izbirate med manikuro, pedikuro, trajnim lakiranjem nohtov na roki ali nogi, obiskom savne ali solarija, luksuzno nego obraza, ročno masažo ali korekcijo obrvi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete mini manikuro + trajno lakiranje nohtov na roki ALI obisk savne (do 3h) ALI obisk solarija 15 min + lakiranje nohtov na roki ali nogi. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete pedikuro + navadno lakiranje nohtov ali parafinska obloga za roke ALI piling + masaža + maska obraza ALI ročno masažo telesa (50 min) ALI obisk solarija (40 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete nego obraza, vrata, dekoltetja + korekcijo obrvi ALI pedikuro + ročno masažo telesa (50 min) ALI obisk solarija (60 min) za 1 osebo ALI zakup savne (do 3h za največ 4 osebe).
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete luksuzno nego obraza, vratu in dekolteja (lifting maska) + strojno limfno drenažo (40 min) ALI obisk solarija (60 min) + lakiranje nohtov na roki ali nogi za 1 osebo ALI zakup savne do 3h + ročna masaža 15 min za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Mini manikura + trajno lakiranje nohtov na roki
ALI obisk savna (do 3h)
ALI obisk solarija (15min) + lakiranje nohtov na roki ali nogi
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

29,99

Pedikura + navadno lakiranje nohtov ali parafinska obloga za roke
ALI piling + masaža + maska obraza
ALI ročna masaža telesa (50 min)
ALI obisk solarija (40 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

44,99

Nega obraza, vrata, dekoltetja + korekcija obrvi
ALI pedikura + ročna masaža telesa (50 min)
ALI obisk solarija (60 min) za 1 osebo
ALI zakup savne (do 3 h za največ 4 osebe)
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

64,99

Luksuzna nega obraza, vratu in dekolteja (lifting maska) + strojna limfna drenaža (40 min) za 1 osebo
ALI obisk solarija (60 min) + lakiranje nohtov na roki ali nogi za 1 osebo
ALI zakup savne (do 3h) + ročna masaža 15min za 2 osebi
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo