Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Wellness na kmetiji Želinc, Cerkno

Sprostitev v wellnessu na turistični kmetiji Želinc

Sprostite se v wellnessu na turistični kmetiji Želinc, ki ponuja infrardečo in finsko savno ter zunanji masažni bazen z razgledom na okoliško hribovje in zelene pašnike. Regenerirajte mišice, pozdravite poškodbe in se prepustite razvajanju. Za popolno doživetje lahko tu tudi prenočite v eni od lično urejenih sob in uživate v okusih pristnih domačih jedi, ki jih pripravljajo iz lokalnih sezonskih sestavin.
Straža 8, 5282 Cerkno
05 372 40 20
Več o ponudbi

Wellness Želinc se nahaja v spodnjih prostorih turistične kmetije Želinc pri Cerknem. Obsega infrardečo in finsko savno ter masažni bazen. Tako se tu v hladnejših dneh lahko pogrejete in uživate ob sproščujočem žuborenju vode in nežni masaži celega telesa. Ob tem boste regenerirali mišice, pozdravili poškodbe in se prepustili razvajanju. Za popolno doživetje lahko tu prenočite tudi v eni od lično urejenih sob.

V kolikor vas zgrabi lakota, vam bodo postregli s pristno domačo kuhinjo. Ponujajo vse, kar tu že od nekdaj pridelajo in pripravijo pridne roke. Vse leto sveže sestavine, okusna in sočna zelenjava iz domačega vrta, le korak od hiše teče reka Idrijca in v njej postrvi, na pašnikih govedo in v hribih kozlički ter jagenčki. Okrog in okrog so gozdovi, kjer najdejo jurčke, čemaž, kmetije na cerkljanskem pa pripravijo odličen sir. Kuhajo lokalno, kar jim okolica nudi, in sezonsko, da ni dolgočasno.

V naši ponudbi prejmete tri ure v finski in infrardeči savni za eno osebo, ali pa dve uri in pol finske, infrardeče savne z zunanjim masažnim bazenom za dve ali štiri osebe.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 3 ure v finski in infrardeči savni. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 2,5 ure v finski in infrardeči savni z masažnim ali zunanjim bazenom ALI 2,5 uri v finski ali infrardeči savni.Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2,5 ure finski in infrardeči savni ALI 2,5 uri v finski ali infrardeči savni z masažnim ali zunanjim bazenom. Ponudba velja za 3 osebe.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2,5 ure v finski ali infrardeči savni ter masažni ali zunanji bazen. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
jakuzzi
panorama
parkirišče
plavanje
pohodi
prenočišča
savna
welness
zunanji bazen
Finska in infrardeča savna 3h
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Finska in infrardeča savna 2,5h ALI
Finska ali infrardeča savna z masažnim ali zunanjim bazenom 2,5h
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Finska ali infrardeča savna z masažnim ali zunanjim bazenom 2,5h
Velja za 3 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

59,80

Finska in infrardeča savna, masažni ali zunanji bazen 2,5h
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo