Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Wellness na kmetiji Želinc, Cerkno

Sprostitev v wellnessu na turistični kmetiji Želinc

Sprostite se v wellnessu na turistični kmetiji Želinc, ki ponuja infrardečo in finsko savno ter zunanji masažni bazen z razgledom na okoliško hribovje in zelene pašnike. Regenerirajte mišice, pozdravite poškodbe in se prepustite razvajanju. Za popolno doživetje lahko tu tudi prenočite v eni od lično urejenih sob in uživate v okusih pristnih domačih jedi, ki jih pripravljajo iz lokalnih sezonskih sestavin.
jakuzzi
panorama
parkirišče
plavanje
pohodi
prenočišča
savna
welness
zunanji bazen
Straža 8, 5282 Cerkno
05 372 40 20
Več o ponudbi

Wellness Želinc se nahaja v spodnjih prostorih turistične kmetije Želinc pri Cerknem. Obsega infrardečo in finsko savno ter masažni bazen. Tako se tu v hladnejših dneh lahko pogrejete in uživate ob sproščujočem žuborenju vode in nežni masaži celega telesa. Ob tem boste regenerirali mišice, pozdravili poškodbe in se prepustili razvajanju. Za popolno doživetje lahko tu prenočite tudi v eni od lično urejenih sob.

V kolikor vas zgrabi lakota, vam bodo postregli s pristno domačo kuhinjo. Ponujajo vse, kar tu že od nekdaj pridelajo in pripravijo pridne roke. Vse leto sveže sestavine, okusna in sočna zelenjava iz domačega vrta, le korak od hiše teče reka Idrijca in v njej postrvi, na pašnikih govedo in v hribih kozlički ter jagenčki. Okrog in okrog so gozdovi, kjer najdejo jurčke, čemaž, kmetije na cerkljanskem pa pripravijo odličen sir. Kuhajo lokalno, kar jim okolica nudi, in sezonsko, da ni dolgočasno.

V naši ponudbi prejmete tri ure v finski in infrardeči savni za eno osebo, ali pa dve uri in pol finske, infrardeče savne z zunanjim masažnim bazenom za dve ali štiri osebe.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 2,5h v finski in infrardeči savni, zasebni najem. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 2h zasebnega najema finske in infrardeče savne, zasebni najem. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete 2,5h v finski in infrardeči savni ALI 2,5 uri v finski ali infrardeči savni z masažnim ali zunanjim bazenom, zasebni najem. Ponudba velja za 2 osebe.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2h zasebnega najema v v finski ali infrardeči savni ter masažnega ali zunanjega bazen. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2,5 h zasebnega najema v v finski ali infrardeči savni ter masažnega ali zunanjega bazen. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Finska + infrardeča savna (2,5h), zasebni najem
Velja za 1 osebo
Rezervacija vsaj 2 dni prej

29,99

Zasebni najem 2,5h, zasebni najem
Finska + infrardeča savna
Velja za 2 osebi

44,99

Finska in infrardeča savna 2,5h ALI
Finska ali infrardeča savna z masažnim
ali zunanjim bazenom 2,5h
Zasebni najem
Velja za 2 osebi

54,99

Zasebni najem savne (2h)
Finska ali infrardeča savna
Zasebni najem masažnega ali zunanjega bazena
Velja za 2 osebi

64,99

Zasebni najem (2,5h)
Finska in infrardeča savna
Masažni ali zunanji bazen
Ponudba velja za 2 osebi

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo