Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Wellness na kmetiji Želinc, Cerkno

Sprostitev v wellnessu na turistični kmetiji Želinc

Sprostite se v wellnessu na turistični kmetiji Želinc. Ponujajo infrardečo, finsko savno ter masažni bazen. V hladnejših dneh se lahko pogrejete v eni zmed savn ali preprosto uživate ob sproščujočem žuborenju vode in nežni masaži celega telesa. Sprostite telo in um. Na kmetiji nudijo tudi vrhunske domače jedi, ki bodo ugajale vašim brbončicam.
Straža 8, 5282 Cerkno, Slovenia
05 372 40 20
Več o ponudbi

Turistična kmetija Želinc kot članica hiš s tradicijo poskrbi za bogato počitniško izkušnjo v domačem slovenskem okolju. Na ravnici ob sotočju rek Cerknice in Idrijce, skrita za bogatimi drevesnimi krošnjami, vas bo turistična kmetija pozdravila s svojo pristnostjo. Turistična kmetija Želinc je spodnje prostore hiše uredila v manjši wellness. V njem je infrardeča savna, finska savna ter masažni bazen. Tako se v hladnejših dneh lahko pogrejete v eni izmed savn ali preprosto uživate ob sproščujočem žuborenju vode in nežni masaži celega telesa. Ob tem regenerirajte mišice, pozdravite poškodbo ali pa se zgolj prepustite razvajanju.

V kolikor vas zagrabi lakota, vas bodo postregli s pristno domačo kuhinjo. Ponudijo vam vse, kar tu že od nekdaj pridelajo in pripravijo pridne roke. Vse leto sveže sestavine, okusna in sočna zelenjava iz domačega vrta, le korak od hiše teče reka Idrijca in v njej postrvi, na pašnikih govedo in v hribih kozlički ter jagenčki. Okrog in okrog so gozdovi, kjer najdejo jurčke, čemaž, kmetije na cerkljanskem pa pripravijo odličen sir. Kuhamo lokalno, kar nam okolica nudi, sezonsko, da ni dolgočasno.

V naši ponudbi prejmete tri ure v finski in infrardeči savni za eno osebo, ali pa dve uri in pol finske, infrardeče savne z masažnim in zunanjim bazenom za dve ali štiri osebe.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 3 ure v finski in infrardeči savni. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 2,5 uri v finski in infrardeči savni z masažnim ali zunanjim bazenom ALI 2,5 uri v finski ali infrardeči savni. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2,5 uri v finski ali infrardeči savni ter masažni ali zunanji bazen. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
jakuzzi
panorama
parkirišče
plavanje
pohodi
prenočišča
savna
welness
zunanji bazen
Finska in infrardeča savna 3h
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Finska in infrardeča savna 2,5h
ALI finska ali infrardeča savna z masažnim ali zunanjim bazenom 2,5h
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Finska in infrardeča savna, masažni ali zunanji bazen 2,5h
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Prijava
Open popup