Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Wellness Skok Mozirje

Razvajajte se v objemu Zgornje Savinjske doline

V kraju Mozirje, znanem po prelepem parku cvetja, se nahajajo Apartmaji in wellness Skok. Pogrejte se v prijetnih savnah in jakuzziju, privoščite si sproščujočo masažo in kozmetično razvajanje v centru lepote. Privoščite si lahko tudi oddih v njihovih luksuznih apartmajih s pogledom na Golte.
jakuzzi
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
romantični dogodek
savna
wi-fi
Cesta na Lepo Njivo 17a, 3330 Mozirje
03 828 04 00
Več o ponudbi

Wellness Skok je pravi raj za vaše telo in duha. Nahajajo se v Mozirju in so ravno pravšnji za vas, če si želite popolnega wellness razvajanja v zasebnem prostoru s savno in jacuzzijem. Uživajte ob romantičnem soju sveč, kozarce penine in romantične masažne kopeli, ki vas bo očarala in vrnila energijo. Na izbiro so vam tudi zeliščna, finska in infra savna ter pester izbor masaž in ostale ponudba iz lepotnega salona. Razvajali vas bodo v popolnem miru in sprostitvi, kjer si boste napolnili baterije in dobro vplivali na vaše zdravje. Z namakanjem v topli kopeli se vam bo na primer dvignila telesna temperatura, zaradi česar se vam bodo razširile žile in s tem izboljšala prekrvavitev. Kopel v jacuzziju pa odpravlja nespečnost, ki ruši hormonsko ravnovesje in pospešuje staranje.

V naši ponudbi lahko izbirate med romantičnim sproščanjem v jacuzziju s svečkami in penino ter med sprostitveno kopeljo s penino, čokoladnim presenečenjem, savnanjem in razvajanjem v lepotnem studiu.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete Skok manikuro ALI Osnovno pedikuro in diamantni piling mini ALI Spa essentials nega telesa. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete romantično sproščanje v jacuzziju s svečkami in penino. Ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah, ter med 23.12. in 1.1.. Ponudba velja za 2 osebi. ALI Diamantni piling medi + barvanje obrvi ALI vrhunska nega obraza + barvanje obrvi ALI masaža po izbiri (klasika, aroma, sprostitvena z naravnim maslom, z vročimi kamni, čokoladna) 60min, za 1 osebo
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete Diamantni piling maxi + barvanje obrvi. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete sprostitveno masažno kopel in vstop v svet savn (1,5h) + klasična masaža zanj (60min) + nega obraza zanjo (60min). Ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite na kopalke.
 • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
 • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
 • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
 • Ponudba ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah.
 • Paket »Masaža in wellnes« ne velja med 23. 12 in 1. 1.
Ponudba prisotna na produktih:
Skok manikura ALI Osnovna pedikura in diam.piling mini ALI Spa essentials nega telesa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

29,99

Romantično sproščanje v jacuzziju s svečkami in penino, 1,5h za 2 osebi (ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah) ALI Diam.piling medi + barvanje obrvi ALI vrhunska nega obraza + barvanje obrvi ALI masaža po izbiri (klasika, aroma, sprostitvena z naravnim maslom, z vročimi kamni, čokoladna) 60min, za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

44,99

Diamantni piling maxi + barvanje obrvi
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

64,99

Sprostitvena masažna kopel in vstop v svet savn (1,5h) + klasična masaža zanj (60min) + nega obraza zanjo (60min)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej
Ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo