Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Wellness Skok Mozirje

Razvajajte se v objemu Zgornje Savinjske doline

V kraju Mozirje, znanem po prelepem parku cvetja, se nahajajo Apartmaji in wellness Skok. Pogrejte se v prijetnih savnah in jakuzziju, privoščite si sproščujočo masažo in kozmetično razvajanje v centru lepote. Privoščite si lahko tudi oddih v njihovih luksuznih apartmajih s pogledom na Golte.
Cesta na Lepo Njivo 17a, 3330 Mozirje
03 828 04 00
Več o ponudbi

Wellness Skok je pravi raj za vaše telo in duha. Nahajajo se v Mozirju in so ravno pravšnji za vas, če si želite popolnega wellness razvajanja v zasebnem prostoru s savno in jacuzzijem. Uživajte ob romantičnem soju sveč, kozarce penine in romantične masažne kopeli, ki vas bo očarala in vrnila energijo. Na izbiro so vam tudi zeliščna, finska in infra savna ter pester izbor masaž in ostale ponudba iz lepotnega salona. Razvajali vas bodo v popolnem miru in sprostitvi, kjer si boste napolnili baterije in dobro vplivali na vaše zdravje. Z namakanjem v topli kopeli se vam bo na primer dvignila telesna temperatura, zaradi česar se vam bodo razširile žile in s tem izboljšala prekrvavitev. Kopel v jacuzziju pa odpravlja nespečnost, ki ruši hormonsko ravnovesje in pospešuje staranje.

V naši ponudbi lahko izbirate med romantičnim sproščanjem v jacuzziju s svečkami in penino ter med sprostitveno kopeljo s penino, čokoladnim presenečenjem, savnanjem in razvajanjem v lepotnem studiu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete romantično sproščanje v jacuzziju na prostem s svečkami in penino. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete sprostitveno kopel s penino in čokoladnim presenečenjem za eno uro in pol, vstop v  svet savn in krožnik sadja ter razvajanje v lepotnem studiu. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke.
  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Ponudba ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah.
  • Paket »Masaža in wellnes« ne velja med 23. 12 in 1. 1.
jakuzzi
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
romantični dogodek
savna
wi-fi
Romantično sproščanje v jacuzziju na prostem s svečkami in penino
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej
Ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah, ter med 23.12. in 1.1.

39,80

Sprostitvena kopel s penino in čokoladnim presenečenjem (1,5h), vstop v svet savn in krožnik sadja, razvajanje v lepotnem studiu
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej
Ne velja ob petkih, sobotah in nedeljah

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo