Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Wellness center Aquathermal, Zagreb

Popolno mesto za regeneracijo in sprostitev

Če potrebujete odmor od vsakdanjega življenja in dobro mero sprostitve, je pravi naslov Wellness center Aquathermal v Zagrebu. Nudijo tretmaje proti staranju, antistresne tretmaje in druge storitve, ki vas bodo napolnile z energijo. Pri njih imate edinstveno priložnost, da spoznate svetovno znano regeneracijsko komoro s kisikom in ozonom, s katero vam omogočijo celostno razstrupljanje organizma.
klima
masaža
parkirišče
romantični dogodek
welness
wi-fi
Samoborska cesta 78, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 91 3473 393
Več o ponudbi

Wellness center Aquathermal se nahaja v Zagrebu. V prijetnem ambientu nudijo različne masaže, panthermal komoro (zdravljenje s kisikom, ozonom in aromaterapijo) in razstrupljanje telesa ter anticelulitne tretmaje. Panthermal komora je prva regeneracijska komora s kisikom in ozonom na Hvraškem. Nudi več tretmajev v enem, kjer se detoksikacija odvija s pomočjo ionizirane pare na 37 stopinjah celzija. Po tretmaju v komori  boste občutili, kako se je vaše telo napolnilo z energijo.

V našem paketu lahko prejmete uporabo Panthermal komore in masažo celotnega telesa. Prepustite se in naredite nekaj dobrega zase in svoje telo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete pedikuro in permanentni lak, kava, čaj ali sok. Ponudba večja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete uporabo Panthermal komore (30 min) in klasično masažo 40 min. Ponudba večja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2x Panthermal komoro 30 min + klasična masaža telesa in dekolteja 60 min + športna masaža 30 min . Ponudba velja za 1 ali 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Wellness proslavo (Panthermal komora 30 min + masaža telesa, obraza in dekolteja 40 min + penina in sadje) . Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej, izjema je paket Masaža in wellness, kjer je rezervacija potrebna 1 dan prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Pedikura in permanentni lak, kava, čaj ali sok
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

29,99

Panthermal komora 30 min
Klasična masaža 40 min.
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

44,99

2x Panthermal komora 30 min + klasična masaža telesa in dekoltea 60 min + športna masaža 30 min
Velja za 1 ali 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo