Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

BP Beauty Palace

Bodite čudovite ob vsaki priložnosti

Če ste naveličane vsakodnevne rutine nanašanja make-upa, vam v BP Beauty Palace ponujajo rešitev. Nudijo vam podaljševanje trepalnic, vrisovanje obrvi ter permanentne obrobe oči in ustnic. Zbudite se urejene in brez skrbi za svoj videz, saj lahko brezhibno izgledate vsak dan. Nudijo tudi profesionalen make-up za enkratne priložnosti, ki vam ga bodo zavidali vsi. Prepustite se strokovnjakom na področju lepote in ličenja.
klima
masaža
parkirišče
Štihova ulica 18, 1000 Ljubljana
070 367 990, 031 507 914
Več o ponudbi

Kozmetični salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani in nudi najrazličnejše tretmaje permanentnega make-upa. S podaljšanimi trepalnicami in permanentnim ličenjem si prihranite jutranji čas in nervozo ter se zbudite urejene in ostanite take tudi pri športu, na morju in po obisku savne.

V naši ponudbi lahko izbirate med permanentnim lakiranjem nohtov, podaljševanjem trepalnic, vrisovanjem obrvi in izdelavo permanentnega make-upa ali pa masažo, nego obraza in limfno drenažo. Privoščite si  prvovrstno razvajanje in se pripravite na prihajajoče brezskrbne dni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete oblikovanje in barvanje obrvi s kano ALI body wrapping ALI permanentno lakiranje nohtov na rokah. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness« prejmete keratinsko vihanje trepalnic ALI brazilsko maderoterapijo celega telesa ALI podaljševanje nohtov. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness+« prejmete tretma Skin boosting obraz/dekolte ALI brazilsko maderoterapijo celega telesa in body wrapping. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete detox oblogo telesa iz zelene gline in tretma Skin boosting predela okoli oči ALI brazilsko maderoterapijo 30min in Collagen Heka (10.000mg). Velja za 1 osebo
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 3x brazilsko maderoterapijo (30min) ALI 2x brazilsko maderoterapijo celega telesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 3x brazilsko maderoterapijo celega telesa ALI 2x brazilsko maderoterapijo (30 min) in anticelulitno oblogo telesa in body wrapping. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred permanentnim ličenjem se posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah ali zdravstvenih težavah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Potrebna je rezervacija 1 teden prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Oblikovanje in barvanje obrvi s kano ALI
Body wrapping ALI
Permanentno lakiranje nohtov na rokah
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

29,99

Keratinsko vihanje trepalnic ALI
Brazilska maderoterapija celega telesa ALI
Podaljševanje nohtov
Velja za 1 osebo

44,99

Tretma Skin boosting obraz/dekolte ALI
Brazilska maderoterapija celega telesa, body wrapping
Velja za 1 osebo

54,99

Detox obloga telesa iz zelene gline, tretma Skin boosting za predel okoli oči ALI
Brazilska maderoterapija (30min), Collagen Heka 10.000mg
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

64,99

3x Brazilska maderoterapija (30min) ALI
2x Brazilska maderoterapija celega telesa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo