Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

BP Beauty Palace, Ljubljana

Bodite čudovite ob vsaki priložnosti

Če ste naveličane vsakodnevne rutine nanašanja make-upa, vam v BP Beauty Palace ponujajo rešitev. Nudijo vam podaljševanje trepalnic, vrisovanje obrvi ter permanentne obrobe oči in ustnic. Zbudite se urejene in brez skrbi za svoj videz, saj lahko brezhibno izgledate vsak dan. Nudijo tudi profesionalen make-up za enkratne priložnosti, ki vam ga bodo zavidali vsi. Prepustite se strokovnjakom na področju lepote in ličenja.
Štihova 1, 1000 Ljubljana
070 367 990
Več o ponudbi

Kozmetični salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani in nudi najrazličnejše tretmaje permanentnega make-upa. S podaljšanimi trepalnicami in permanentnim ličenjem si prihranite jutranji čas in nervozo ter se zbudite urejene in ostanite take tudi pri športu, na morju in po obisku savne.

V naši ponudbi lahko izbirate med permanentnim lakiranjem nohtov, podaljševanjem trepalnic in nohtov, vrisovanjem obrvi in izdelavo permanentnega make-upa. Privoščite si  prvovrstno razvajanje in se pripravite na prihajajoče brezskrbne dni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete permanentno lakiranje nohtov in pilico za nohte. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje nohtov z akrilom ter permanentno lakiranje. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete vrisovanje obrvi po japonski metodi ALI podaljševanje trepalnic po metodi Volumation z maskaro za trepalnice Xtreme Lashes oz. črtalom za oči Gladeliner. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete vrisovanje obrvi po japonski metodi in podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje in zgostitev trepalnic po metodi Volumation z Xtreme Lashes in 2x mali refil ALI izdelavo permanentnega make-upa lashline. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred permanentnim ličenjem se posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah ali zdravstvenih težavah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Potrebna je rezeravacija 2 dni prej.
klima
parkirišče
Permanentno lakiranje nohtov in pilica za nohte ALI oblikovanje in barvanje obrvi s kano
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje nohtov z akrilom ter permanentno lakiranje ALI keratinsko vihanje trepalnic
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Vrisovanje obrvi (japonska metoda) ALI podaljševanje trepalnic (metoda Volumation) + maskara za trepalnice Xtreme Lashes/črtalo za oči Gladeliner
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Vrisovanje obrvi (japonska metoda) in podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje in zgostitev trepalnic (metoda Volumation) in 2x mali refil ALI izdelava permanentnega make-upa lashline
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

129,80

Prijava
Open popup