NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

BP Beauty Palace

Bodite čudovite ob vsaki priložnosti

Če ste naveličane vsakodnevne rutine nanašanja make-upa, vam v BP Beauty Palace ponujajo rešitev. Nudijo vam podaljševanje trepalnic, vrisovanje obrvi ter permanentne obrobe oči in ustnic. Zbudite se urejene in brez skrbi za svoj videz, saj lahko brezhibno izgledate vsak dan. Nudijo tudi profesionalen make-up za enkratne priložnosti, ki vam ga bodo zavidali vsi. Prepustite se strokovnjakom na področju lepote in ličenja.
Štihova ulica 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
070 367 990, 031 507 914
Več o ponudbi

Kozmetični salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani in nudi najrazličnejše tretmaje permanentnega make-upa. S podaljšanimi trepalnicami in permanentnim ličenjem si prihranite jutranji čas in nervozo ter se zbudite urejene in ostanite take tudi pri športu, na morju in po obisku savne.

V naši ponudbi lahko izbirate med permanentnim lakiranjem nohtov, podaljševanjem trepalnic, vrisovanjem obrvi in izdelavo permanentnega make-upa ali pa masažo, nego obraza in limfno drenažo. Privoščite si  prvovrstno razvajanje in se pripravite na prihajajoče brezskrbne dni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete permanentno lakiranje nohtov in pilico za nohte ALI oblikovanje in barvanje obrvi s kano ALI oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic ALI antistresna masaža hrbta. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness« prejmete keratinsko vihanje in barvanje trepalnic ALI permanentno lakiranje nohtov na rokah, pilica za nohte, olje za nego obnohtne kožice ali krema za roke ALI maderoterapija obraza in masaža obraza in limfna drenaža obraza in antiage maska. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete podaljševanje trepalnic X Wrap. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete podaljševanje trepalnic X Wrap volumen ALI nega obraza za zrelo kožo in masažo hrbta. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete  klasično masažo celega telesa in nego obraza ter osnovno pedikuro. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred permanentnim ličenjem se posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah ali zdravstvenih težavah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Potrebna je rezervacija 1 teden prej.
klima
masaža
parkirišče
Oblikovanje in barvanje obrvi s kano ALI oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic ALI
permanentno lakiranje nohtov na rokah in pilica ALI antistresna masaža hrbta
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

24,80

Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic ALI permanentno lakiranje nohtov na rokah, pilica za nohte, olje za nego obnohtne kožice ali krema za roke ALI maderoterapija obraza + masaža obraza + limfna drenaža obraza + anti-age maska. Velja za 1 osebo

39,80

Podaljševanje trepalnic X Wrap
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

59,80

Podaljševanje trepalnic X Wrap volumen ALI
nega obraza za zrelo kožo + masaža hrbta
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

78,80

Klasična masaža celega telesa + nega obraza + osnovna pedikura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 teden prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo