Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Marija Butković Makeup, Zagreb

Prepustite se dlanem profesionalne vizažistke

Se pripravljate na poroko ali kateri drugi pomembni dogodek? Pred tem ste vabljeni v Make-up studio Marija Butkovič v Zagrebu. Uredila bo vaše obrvi in vas profesionalno naličila. Pohvali se lahko z bogatimi izkušnjami, saj sodeluje s poznanimi oblikovalci, časopisi, revijami, profesionalno pa liči tudi za videospote in modne revije.
butik
internet link @
invalidi
klima
parkirišče
wi-fi
II. Ravnice 16, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 98 451 000
Več o ponudbi

Marija Butković je profesionalna vizažistka, ki deluje v Zagrebu in je tekom kariere sodelovala s številnimi znanimi imeni, časopisi, modnimi revijami in reklamnimi kampanjami. Njena profesionalna kariera se je začela deset let nazaj, ko je končala Make up For Ever akademijo v Parizu. Danes organizira tudi tečaje ličenja, še vedno pa se izobražuje na večjih konferencah o make-upu v Londonu in Amsterdamu. Lahko se pohvali tudi z zavidljivim dejstvom, da je ena izmed članic M.A.C. pro ekipe.

V naši ponudbi lahko prejmete profesionalno ličenje za posebne priložnosti ali oblikovanje obrvi. Prepustite se strokovnjakinji na tem področju in se počutite lepe kot še nikoli ter pripravljene na nove izzive.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete profesionalno ličenje za posebne priložnosti. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete HD oblikovanje obrvi. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete profesionalno ličenje za posebne dogodke in HD oblikovanje obrvi. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred ličenjem se posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Profesionalno ličenje za posebne priložnosti
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

89,99

HD (high definition) oblikovanje obrvi
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo