Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Medicinski fitness Collum, Zagreb

Komunicirajte s svojim telesom

Medicinski fintes v centru Collum vam nudi kombinacijo funkcionalnega fitnesa, kitajske terapije in tretmaja za izboljšanje krvnega obtoka. Nudijo vam tudi celotno diagnostiko telesa, terapevtske masaže in LPG trermaje. Obenem boste deležni regeneracije telesa, ki temelji na magnetnem valovanju, stimulacije mišic in mehkega tkiva, ter razvajanja in sproščanja v infrardeči savni. Privoščite si najboljše in celostno poskrbite za svoje zdravje. Telo vam bo hvaležno.
fitnes
klima
masaža
parkirišče
separe-vip
wi-fi
Hrelička zavrtnica 17, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 1 6608 499
Več o ponudbi

V prostorih Medicinskega fitnesa Collum v Zagrebu v sproščenem vzdušju deluje ekipa strokovnjakov na področjih telesne medicine, fizioterapije, neuro-kinetike, nevrologije in radiologije, ki s svojim profesionalnim pristopom omogočajo preprečitev poškodb, boljše telesne in in fizične sposobnosti vrhunskih atletov in regeneracijo ljubiteljem vseh starosti. Pohvalijo se lahko z visoko kvalitetno opremo za diagnostiko, udobnim in čistim prostorom ter individualnim pristopom. Poleg naše ponudbe ponujajo tudi bogato izbiro fitnes vadb, infrardečo savno in storitve za izgubo telesne teže.

V naši ponudbi lahko izbirate med terapevtsko masažo celega telesa, diagnostičnim pregledom obolelih delov na napravi Huber in enim mesecom treninga v programu funkcionalnega fitnesa. Privoščite svojemu telesu oddih in naredite nekaj zase.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete terapevtsko masažo celega telesa (60 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete diagnostični pregled obolelih delov na napravi Huber in terapevtsko masažo celega telesa (60 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 1 mesec treninga v programu funkcionalnega fitnesa. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Pri paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« veljajo treningi v okviru ponudbe od torka do četrtka (od 8. do 15. ure).

 

Ponudba prisotna na produktih:
Terapevstka masaža celega telesa (60 minut)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezevracija 3 dni prej

44,99

Diagnostični pregled obolelih delov na napravi Huber + terapevtska masaža celega telesa (60 minut)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo