Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Nakit Glamur Natur

Polepšajte svoj dekolte ali ušesa z nakitom Glamur

Nakit Glamur Natur se je sprva ukvarjal le z uvozom in prodajo ekološko neoporečnih proizvodov, ki so proizvedeni v človeku prijaznem okolju. Zaradi velikega uspeha je svojo dejavnost razširilo na izdelavo in prodajo nakita. Na izbiro vam je nakit iz srebra in Swarovski kristalov znamke Aurora Crystal Jewellery, ki je kvalitetno izdelan nakit različnih izdelovalcev iz Evrope. Podpirajo tudi slovenske izdelovalce nakita Misk, ki predstavlja nakit, izdelan iz srebra in poldragih kamnov.
Majorja Lavriča ulica 12, 1000 Ljubljana
031 311 136
Več o ponudbi

Podjetje Futurnatur se ukvarja z uvozom in prodajo ekološko neoporečnih proizvodov, ki so proizvedeni v človeku prijaznem okolju. Leta 2009 se je podjetje odločilo, da bo razširilo svojo dejavnost na izdelavo in prodajo nakita ter slovenskim kupcem ponudilo luksuzen nakit po dostopnih cenah. Nakit Glamur Natur tako ponuja izbiro med elegantnim nakitom iz srebra in Swarovski kristalov znamke Aurora Crystal Jewellery. Predstavlja kvalitetno izdelan nakit različnih izdelovalcev iz Evropske unije. V podjetju podpirajo tudi slovenske izdelovalce nakita, ki jih združujejo pod blagovno znamko Misk, ta pa predstavlja kreativno izdelan nakit iz srebra in poldragih kamnov. Pri tem sodelujejo z zlatarskim mojstrom Miho Skuškom. Podjetje je odprto za sodelovanje z vsakim slovenskim izdelovalcem nakita, ki prisega na kvaliteto izdelave in skrbno izbiro materiala.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi seti srebrnega nakita in Swarovskih kristalov.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete set uhanov Swarovski Cubes S viseči in obesek Swarovski Cubes S ALI uhane Swarovski Sweet Candy ALI set obeskov Swarovski Pear-Shaped Drop in srebrno verižico kača (0,8 mm).
  • V darilnem paketu »Masaža in wellnes« prejmete prstan Swarovski Lollipop ALI uhane Swarovski De Art ALI set z ogrlico Swarovski Rollo in uhani Swarovski Rollo L.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete uhane Swarovski M viseči 2, prstan Swarovski in obesek Swarovski S ALI uhane Swarovski Pear-Shaped Drop, obesek Swarovski Pear-Shaped Drop in  verižica srebra kača (1,2 mm) ALI uhane Swarovski Square, Crystal/Jet in ogrlico Swarovski.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete prstan Swarovski Lollipop, ogrlico Swarovski Lollipop in uhane Swarovski Sweet Candy S. Prejmete tudi zapestnico Swarovski Chic small, uhane Swarovski Crystal mesh S, uhane Swarovski Crystal Beads in ogrlico Swarovski Crystal Beads.

 

Dodatna navodila:

  • V primeru alergij na zlato, srebro ali bron se pred nakupom s prodajalko posvetujte o sestavi nakita.

 

EKO pridelane sestavine
internet link @
klima
otroci
parkirišče
wi-fi
Set: uhani Swarovski Cubes S viseči + obesek Swarovski Cubes S ali uhani Swarovski Sweet Candy ali
set: obesek Swarovski Pear-Shaped Drop + srebrna verižica kača 0,8mm

24,80

Prstan Swarovski Lollipop ali uhani Swarovski De Art ali set: ogrlica Swarovski Rollo + uhani Swarovski Rollo L

39,80

Uhani Swarovski M viseči 2 + prstan Swarovski + obesek Swarovski S ali uhani + obesek Swarovski Pear-Shaped Drop + verižica srebrna kača 1,2 mm ali uhani Swarovski Square, Crystal/Jet + ogrlica Swarovski

78,80

Prstan + ogrlica Swarovski Lollipop + uhani Swarovski Sweet Candy S; zapestnica Swarovski Chic small + uhani Swarovski Crystal mesh S; uhani + ogrlica Swarovski Crystal Beads

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo