Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Viktorija Spa

Napolnite se z energijo in močmi za vsakdanje izzive

Pobegnite v wellness studio Viktorija spa, kjer vam v pomirjujočem okolju nudijo različne tretmaje za sproščanje telesa in duha. Hiter življenjski slog, pomanjkanje prostega časa in praznina v medsebojnih odnosih so le nekateri dejavniki, ki v vsakdanu ljudi vodijo do napetosti in stresa. Na podlagi tega so se v salonu odločili, da vam s pomočjo najsodobnejših prostorov in opreme zagotovijo, da bodo njihove storitve opravljene strokovno ter kvalitetno.
Suhadole 15c, 1218 Komenda
051 320 559
Več o ponudbi

V pomirjujočem okolju narave v kraju Komenda vam Viktorija Spa nudi različne tretmaje za sproščanje telesa in duha. Z željo po vrhunski, diskretni storitvi so v spa centru ustvarili intimno oazo miru in sprostitve, kjer boste z lahkoto našli svoje notranje ravnotežje. Ugodje telesa in duha še nikoli ni bilo tako blizu! Širok spekter kozmetičnih in frizerskih storitev izvajajo s pomočjo  vrhunske kozmetike in aparati v mirnem in prijetnem okolju, zato  se boste v salonu počutili res prijetno.

V naši ponudbi lahko prejmete kraljevsko nego obraza s kozarcem penine, kjer se popolnoma sprostite, manikuro, božanske romantične kopeli za dva, ki vas pripravijo na naporne podvige ter masaže, ki vam pomagajo do prijetnega počutja. Zaprite oči, dotaknite se svojega notranjega jaza in poslušajte svojo dušo. Razvajanje v Viktorija Spa centru bo v vas prebudilo novo, svežo energijo in vas napolnilo z neskončnimi močmi za vsakdanje izzive.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete nego obraza (kozmetična mini nega) ALI osnovno manikuro s francoskim lakiranjem ALI pedikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete sezonsko nego ALI barvanje, striženje in fen na kratek las ALI osnovna manikura s parnamentnim lakiranjem. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete barvanje oz. pramene, striženje in fen pričesko ALI nega obraza ALI aromaterapija telesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete božansko romantično kopel za dve osebi ALI specialno nego obraza (bipolarna rf) z oblikovanjem obrvi ALI sezonsko nego obraza z diamantnim pilingom. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete IPL fotopomlajevanje obraza, vratu in dekolteja ALI kraljevsko nego Viktorija s kozarcem penine za 1 osebo ALI božansko romantično kopel in 2x masažo hrbta za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
frizerske storitve
internet link @
jakuzzi
klima
lepa narava
masaža
parkirišče
welness
Nega obraza (kozmetična mini nega) ALI osnovna manikura s francoskim lakiranjem ALI pedikura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Sezonska nega ALI barvanje, striženje in fen na kratek las ALI osnovna manikura s permanentnim lakiranjem
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Barvanje/prameni, striženje in fen pričeska ALI nega obraza ALI aromaterapija telesa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

59,80

Božanska romantična kopel za 2 osebi ALI specialna nega obraza (bipolarna rf) z oblikovanjem obrvi ALI sezonska nega obraza z diamantnim pilingom
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

IPL fotopomlajevanje obraza, vratu in dekolteja ALI kraljevska nega Viktorija s kozarcem penine, velja za 1 osebo
ALI romantična kopel in 2x masaža hrbta
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader