Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Linden Tree Retreat & Ranch

Edini avtentični Western ranč na Hrvaškem

V lepi dolini s številnimi naravnimi lepotami se nahaja Ranch Linden Tree Retreat. Če iščete nekaj novega in nenavadnega, je ekološka počitniška destinacija v avanturističnem duhu prava izbira za vas. Doživite življenje v naravi in spite v pravem indijanskem šotoru ali se naselite v toplo in intimno leseno kočo. Pojdite stran od hrupa in mestnega življenja ter se sprostite v eni izmed najboljših luksuznih rančev v Evropi.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana, Hrvaška
00385 53 685 616
Več o ponudbi

V  samotni dolini, daleč stran od hrupa in urbanega življenja, v bližini Unescovega Velebita se nahaja edini luksuzni turistični ranč v Evropi. Če iščete nekaj novega in neobičajnega, je to prava izbira za vas. Namestitev lahko sprejme le nekaj gostov, zato lahko v miru uživate v naravnih lepotah, raziskujete stare vasi in doživite pristni utrip podeželskega okolja. Namestite se lahko v topli leseni koči ali pa v pravem indijanskem šotoru, v kolikor ste ljubitelj pustolovščine. Zbudite se zjutraj ob vonju sveže kave in domačih dobrot in se podajte v raziskovanje okolice.

Kot se za pravi ranč spodobi, se gostje lahko preizkusijo v jahanju konj, na voljo pa je še mnogo drugih podeželskih aktivnosti: lokostrelstvo, kolesarjenje, pohodništvo, vožnja s kanuji. Adrenalinsko doživetje je tudi streljanje, ki je značilnost življenja na vsakem ranču, pri čemer vas bo vodilo usposobljeno osebje. Tudi pozimi vam ne bo dolgčas. Posebno doživetje predstavlja vožnja s sanmi, ki jih poganjajo konji ali sankanje, lahko se pa odpravite celo na tek na smučeh po samotnih zasneženih lokalnih cestah.

Poleg posebne namestitve in aktivnosti nudi ranč tudi posebno hrano. Vsa hrana je lokalna in pridelana po biodinamičnih in organskih kmetovalskih metodah. Pričnite jutro s sveže praženo orientalsko kavo, raziskujte divjo okolico in se okrepčajte z okusno in zdravo hrano.

V naši ponudbi lahko prejmete nočitev zajtrkom v zasebni sobi ali v pravem indijanskem šotoru, pričakala vas bo pijača dobrodošlice, lahko pa boste koristili tudi vse standardne aktivnosti na ranču. Preživite dan v sedlu, raziskujte mistične gozdne poti in stare zapuščene vasi in preživite večer kot kavboji, ki posedajo ob ognju. Okusite ekološko hrano in domače specialitete restavracije, ki vam bo dala dala moč za celodnevno jahanje. Uživajte v pravi zahodni idili na Hrvaškem!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete nočitev z zajtrkom in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom, pijačo dobrodošlice in koriščenje vseh standard rate aktivnosti na ranču. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanje na deželi« prejmete nočitev z zajtrkom in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
EKO pridelane sestavine
jahanje
kajak-kanu
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
prenočišča
tek na smučeh
Pijača dobrodošlice
1x nočitev z zajtrkom (šotor ali koča)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej

99,80

Pijača dobrodošlice
1x nočitev z zajtrkom (šotor ali koča)
Koriščenje vseh standard rate aktivnosti na ranču
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej

219,80

Pijača dobrodošlice
1x nočitev z zajtrkom (šotor ali koča)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej

99,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo