Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Lovec na zelišča

Naučite se več o zdravi in naravni prehrani

Naučite se najti in prepoznati divje zdravilne rastline ter jih pripraviti tako, da vam bodo služile kot naravna prva pomoč. Z njimi izdelajte herbarij in sodelujte v kuharski delavnici na prostem ter se naučite osnov preživetja v naravi, vključno z izdelavo zavetišča. Za zabavo bodo poskrbele različne skupinske igre, uživali pa boste tudi v vožnji s kanujem. Najdite resničen navdih za hrano, zdravila in življenje.
Jozefinska ulica 81-83, 47250, Duga Resa, Hrvaška
+385 (0)91 6108 801
Več o ponudbi

Delavnica Lovec na zelišča vas bo naučila osnov preživetja v naravi in prepoznavanja ter priprave divjih rastlin in zelišč. Poučili vas bodo o divjih rastlinah in zdravilnih zeliščih, ki lahko služijo kot prva pomoč v naravi, vsak udeleženec pa bo ustvaril tudi svoj majhen herbarij. Izvedeli boste tudi, katere rastline se lahko je surove in katere je treba pred zaužitjem toplotno obdelati. Na kuharski delavnici na prostem boste sodelovali pri pripravi hrane, ki jo boste postregli na naravnih materialih (kamen, listje, lesena posoda) in nato seveda tudi pojedli. Osnove preživetja v divjini pa vključujejo orientacijo v naravi, izdelavo zavetišča, iskanje vodnih virov in izdelavo pomožnih orodij iz naravnih elementov. Za tiste, ki boste ostali čez noč, se prižge taborni ogenj in pripravi zavetišče. Prenočitev v zavetišču v divjini je izjemno doživetje. Naslednji dan se pripravi zajtrk, ki mu sledijo pustolovske igre in tekmovanja v naravi ter gibalne in dihalne vaje za popolno gozdno terapijo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete enodnevno druženje v naravi z delavnico osnov preživetja in gozdnega kuhanja, nabiranjem divjih zelišč in izdelavo herbarija. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete dvodnevno druženje v naravi z delavnico osnov preživetja in gozdnega kuhanja, nabiranjem divjih zelišč in izdelavo herbarija, pustolovskimi igrami, vožnjo s kanujem in izdelavo zavetišča ter večerjo in nočitev. Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo opravite prek telefona.
  • Svetujemo vam udobno obleko in obutev.
EKO pridelane sestavine
kajak-kanu
pohodi
skupine
Enodnevno druženje v naravi z delavnico osnov preživetja in gozdnega kuhanja
Nabiranje divjih zelišč in izdelava herbarija
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni prej

39,80

Dvodnevno druženje v naravi z delavnico osnov preživetja in gozdnega kuhanja, nabiranje divjih zelišč in izdelava herbarija, pustolovske igre, vožnja s kanujem
Izdelava zavetišča, večerja in nočitev
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo